Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval ma este szeretkeztünk, óvszerrel védekeztünk,
én nem szedek mellette tablettát. A barátom utána mintha
azt érezte volna, hogy az óvszeren kívül is volt valami,
Ami valószínüleg az "enyém". Mennyi az esélye, hogy
terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Megijedtünk, hogy mivel az aktus végén mikor elment, még mozogtam.. és állítólag ilyenkor már nem lehet, ez igaz? Azt mondta a barátom, hogy lehet, hogy így fentről esetleg vhogy kikerült ... Nagyon félünk mindketten, mikor levette, akkor ugye csak kicsit volt nedves, és nagy valószínűséggel az az enyém volt, de.. Amúgy utána a felsőn, ami közbe rajtam volt, és mellesleg fekete, találtam ilyen apró fehér foltot az aljánál középen, viszont mikor megpróbáltuk leszedni, akkor inkább ilyen por-állagú volt.. segítsetek, én nagyon félek, hogy mégis történhetett valami :S Mennyi az esélye? És hogy mehetünk 100%-ra hogy most felül kilyukadt-e vagy nem? Amúgy... ha az ondó az aljába megy, akkor felülre hogy kerül? Ott is lehetett, a pénisze közepén, vagy "feljebb" is?
2008. jún. 1. 21:01
1/10 anonim válasza:
Hű hát.. ezt így sztem elég nehéz megmagyarázni így látatlanba. Ha miután beléd élvezett (vagyis a gumiba) akkor utánna rögtön kikellett volna húznia, mert mihelyt "elment" gondolom "eltünt" a merevedése és akkor kifolyhatott ott alul. Az, hogy fölülre hogy kerülhetett nem tudom. Ha megnéztétek aktus után a gumit és a tetején nem volt lyukas akkor nem lehetett fönt semmi sperma. Amúgy sztem semmi bajod nincs, de ha ennyire parázol hnap menjetek el nődokihoz feliratni 72 órás tablettát majd azonnal vegyétek meg és vedd be. még hnap. Amúgy meg ne parázz. !
2008. jún. 1. 21:07
2/10 anonim válasza:
Szerintem az a te nedved volt. Én is voltam már úgy, hogy elment a pasim és még csináltuk egy kicsit, de attól nem szabad, hogy felülről kimenjen a sperma. Persze hacsak nem lankadt le neki egyből... Mennyivel utána találtátok azt a foltot? Mert egyből nem szárad meg a sperma, annak idő kell...
2008. jún. 1. 21:10
3/10 A kérdező kommentje:
Jóval utána, de porszerű volt! Az nem számít? :S
Nem tudom, mennyivel lankadt le.. de én azért "játszottam" tovább, mert jó volt.. és ezért volt jó gondolom, mert még kemény volt! Erre emlékszem..
2008. jún. 1. 21:15
4/10 A kérdező kommentje:
A 72 órás tabi mennyibe fog kerülni, ha amellett döntünk?
2008. jún. 1. 21:15
5/10 anonim válasza:
Az ondó ha megszárad nem lesz porszerű, inkább olyan, mintha takony száradt volna meg! Ha merev volt a pasid, és a gumi sem lyukadt ki akkor semmi gáz!
2008. jún. 1. 21:25
6/10 A kérdező kommentje:
Tesztet így is, úgy is vegyek, mikor már lehet? :S
2008. jún. 1. 21:26
7/10 anonim válasza:
szerintem sem lesz semmi gáz,máskor azért jobban vigyázzatok,72órás az elég durva hormon,tehát azzal csak óvatosan,a teszt 500-600.- a 72órás akár 5000.- is lehet.
2008. jún. 1. 21:41
8/10 anonim válasza:
ha ennyire nem bizol a gumiban,mért nem használsz mellé fogigátló krémet? pl.pharmatex.az nagyon jó.
2008. jún. 1. 23:57
9/10 anonim válasza:
Egy ahogy leirtad szerintem nem esélyes hogy terhes lennél, valószínű hogy csak te voltál nagyon nedves és ezért volt kivülről annyira sikos kondom.
Tom hogy hülye válasz de úgy mehettetek volna biztosra hoyg kilyukadte vagy sem hogy megtartjátok a kotont és megnézitek jobban :) mondjuk feltöltitek vizzel :D és ha spriccel akkor lyukas :) (igen, tudom mennyire hülyén hangzik ez )
A kotonban az ondó helye elvileg a legtetején van, amire van egy kicsi kidudorodó hely. Lejebb csak akkor kerülhe az ott nem elég vagy lankad a srác vagy stb...
2008. jún. 2. 00:10
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat is. :) Nos, jó hírem van, átvizsgáltuk az óvszert, nem volt lyukad sehol.. éshát azért játszottam tovább, mert még merev volt :)
A Pharmatex-et én is nagyon akartam, de lebeszélt róla egy nőgyógyász, állítólag van akit kimar, vkit nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!