Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex termékekről van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex termékekről van vkinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
elgondolkoztam h kipróbáljam e, mert nem drága, hormon mentes és biztos élvezné a párom h óvszer nélkül szeretkezhetnénk. 18N

2013. jan. 14. 21:07
1 2
 1/11 Dorky ***** válasza:
Neten vannak ilyen pharmatexes fórumok, legalábbis régebben volt...olvass bele...érdekes vélemények vannak....
2013. jan. 14. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Mivel felborítja a hüvelyflórát, gyakori mellékhatás a hüvelygomba. Én nem tudtam sokáig használni, mert sajnos nekem mindig kijött tőle.

Később olvastam bele én is ezekbe a fórumokba, állítólag sokan teherbeestek vele. Ami nekem fura, mert a nőgyógyászom ajánlotta.

2013. jan. 14. 21:12
 3/11 Dorky ***** válasza:
2013. jan. 14. 21:12
 4/11 anonim válasza:
2013. jan. 14. 21:13
 5/11 A kérdező kommentje:
hát valahogy nem szeretnék 18évesen fogamzásgátló mellett teherbe esni...
2013. jan. 14. 21:18
 6/11 bensdorp ***** válasza:
Nagyon gyenge a hatékonysága, csak olyan házaspároknak szokták ajánlani, akiknél nem katasztrófa, ha mégis becsúszik egy terhesség. Sok helyen sokfélét írnak a spermicidek hatékonyságáról, de a hibaszázalék valahol 5%-30% között mozog. 18 évesen inkább ne használd, hacsak nem bánod, ha esetleg korán elkötelezed magad a párod és a közös gyermeketek mellett.
2013. jan. 14. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi évekig használtuk, és nem lettem terhes. Utána viszont mind a két tervezett gyermekem első hónapban összejött, szóval nincs gond a termékenységünkkel.

Igazából akik teherbe estek állítják, hogy betartottak mindent, de ezt így ki tudja, nem voltunk ott.

Az biztos, hogy az van ráírva, hogy 10 perc alatt elolvad, de szerintem van az 30 perc is. 10 perc után szerintem simán lehetsz terhes.

2013. jan. 14. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát... Ha nem használnék gumit már egy ideje, az itteni hozzászólók miatt azt se merném használni... Minden nap van olyan kérdés amiben kiszakadt a gumi lecsúszott a gumi (csak egy picit tette be gumi nélkül). Szerintem a fele nem is jól használja és úgy szakad ki nekik. Nekem ennyi idő alatt egy lyukadt ki. Valószínűleg a Pharmatex-xel is ez a helyzet.
2013. jan. 14. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:

mi a férjemmel a kapcsolatunk elején rendszeresen(3 hónap), majd elszórtan használtuk. sosem estem teherbe. viszont hormonzavaros vagyok. tehát nem tudom mennyire működik egészséges szervezetben. olvastam olyan véleményt, már nem tudom hol, aki azt írta, az orvosa csak akkor ajánlotta, ha gyereket akar, mert állítólag 45%os a védelme. nem tudom igaz e.

26/N

2013. jan. 14. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Gondold már végig hogy hogyan működik! Ép ésszel fel nem fogható! És ott van a hoxa fórumán is hogy hányan teherbe estek!!!
2013. jan. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!