Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex termékekről van vkinek tapasztalata?
Mivel felborítja a hüvelyflórát, gyakori mellékhatás a hüvelygomba. Én nem tudtam sokáig használni, mert sajnos nekem mindig kijött tőle.
Később olvastam bele én is ezekbe a fórumokba, állítólag sokan teherbeestek vele. Ami nekem fura, mert a nőgyógyászom ajánlotta.
Mi évekig használtuk, és nem lettem terhes. Utána viszont mind a két tervezett gyermekem első hónapban összejött, szóval nincs gond a termékenységünkkel.
Igazából akik teherbe estek állítják, hogy betartottak mindent, de ezt így ki tudja, nem voltunk ott.
Az biztos, hogy az van ráírva, hogy 10 perc alatt elolvad, de szerintem van az 30 perc is. 10 perc után szerintem simán lehetsz terhes.
mi a férjemmel a kapcsolatunk elején rendszeresen(3 hónap), majd elszórtan használtuk. sosem estem teherbe. viszont hormonzavaros vagyok. tehát nem tudom mennyire működik egészséges szervezetben. olvastam olyan véleményt, már nem tudom hol, aki azt írta, az orvosa csak akkor ajánlotta, ha gyereket akar, mert állítólag 45%os a védelme. nem tudom igaz e.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!