Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata (ha igen akkor milyen) a Pharmatex termékekről?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, de még mielőtt elmegyek orvoshoz, hogy azért őt is megkérdezzem erről, kíváncsi lennék véleményekre és tapasztalatokra (fogamzásgátlót még nem szedtem, 2 éve óvszerrel védekezünk, de már szeretnék módszert váltani)2011. jan. 28. 14:28
1/5 anonim válasza:
Talán inkább az orvosodra és nem a reklámokra kéne hallgatni ilyen téren. Lehet, hogy teljesen mást fog ajánlani és ne te sugalld neki mit szeretnél szedni, mert lehet, hogy nem lesz jó neked.
2/5 anonim válasza:
Itt nem kapsz túl reprezentatív eredményt.
Inkább a pearl indexet érdemes megnézni.
Az megmutatja az egyes fogamzásgátlási módszerek hatékonyságát.
A spermicidek pearl indexe 5-20, ami annyit jelent, hogy egy év alatt 100 nőből 5-20 esik teherbe ennek a módszernek a használata mellett.
Ez nem vmi biztató, szóval csak kiegészítésként ajánlott használni. Megszakítással, pesszáriummal, naptármódszerrel együtt alkalmazva biztonságosabb.
3/5 anonim válasza:
Én háromszór használtam kb a kúpot, egyszer sem lettem terhes..Sajnos ennél bővebben nem tudom mit mondhatnék róla.. Mindenesetre én azért aggódtam egy kicsit mindig utána..Anyukám több éve azt használja, nem volt még terhes azóta..
4/5 anonim válasza:
Nekem csak az a bajom, hogy mi szeretjük szájjal is kényeztetni egymást, és fene tudja, milyen mindenféle vegyi anyaggal szembesülni...
5/5 anonim válasza:
Én 2 éve használom a hüv.tablettát a kúpot nem szeretem egyébként minden ok vele. Ha feleslegesen teszed fel (pl. nekünk felébred a gyerek) másnap sok a folyás tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!