Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van valakinek tapasztalata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tapasztalata (ha igen akkor milyen) a Pharmatex termékekről?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, de még mielőtt elmegyek orvoshoz, hogy azért őt is megkérdezzem erről, kíváncsi lennék véleményekre és tapasztalatokra (fogamzásgátlót még nem szedtem, 2 éve óvszerrel védekezünk, de már szeretnék módszert váltani)
2011. jan. 28. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán inkább az orvosodra és nem a reklámokra kéne hallgatni ilyen téren. Lehet, hogy teljesen mást fog ajánlani és ne te sugalld neki mit szeretnél szedni, mert lehet, hogy nem lesz jó neked.
2011. jan. 28. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt nem kapsz túl reprezentatív eredményt.

Inkább a pearl indexet érdemes megnézni.

Az megmutatja az egyes fogamzásgátlási módszerek hatékonyságát.

A spermicidek pearl indexe 5-20, ami annyit jelent, hogy egy év alatt 100 nőből 5-20 esik teherbe ennek a módszernek a használata mellett.

Ez nem vmi biztató, szóval csak kiegészítésként ajánlott használni. Megszakítással, pesszáriummal, naptármódszerrel együtt alkalmazva biztonságosabb.

2011. jan. 28. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én háromszór használtam kb a kúpot, egyszer sem lettem terhes..Sajnos ennél bővebben nem tudom mit mondhatnék róla.. Mindenesetre én azért aggódtam egy kicsit mindig utána..Anyukám több éve azt használja, nem volt még terhes azóta..
2011. jan. 28. 15:24
 4/5 anonim válasza:
Nekem csak az a bajom, hogy mi szeretjük szájjal is kényeztetni egymást, és fene tudja, milyen mindenféle vegyi anyaggal szembesülni...
2011. jan. 28. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 2 éve használom a hüv.tablettát a kúpot nem szeretem egyébként minden ok vele. Ha feleslegesen teszed fel (pl. nekünk felébred a gyerek) másnap sok a folyás tőle.
2011. jan. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!