Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AGGÓDOK, aug.18án este 10 helyett csak másnap reggel 11kor vettem be a bogyómat, és előzőnap együttvoltam a barátommal gumival, nincs hányingerem, még 1 hét van menzeszig. Szerintetek? 16 L
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 16:27
1/7 anonim válasza:
Ha gumival csináltátok akkor min aggódsz?
2/7 anonim válasza:
??? És mi itt a kérdés??
Ha gumival voltatok, akkor nincs mitől félni. :S
Nem is értem végülis mit akarsz kérdezni.
A bogyót meg máskor szedd rendesen.
L/22
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, de szerintem csak akkor fogok végleg megnyugodni ha végre megjön, mert akár utána 'nedves' kézzel odanyúltam vagy valami, már nem emlékszem, úgyis teherbe lehet esni nem?
2009. aug. 28. 16:30
4/7 anonim válasza:
Ha sperma jutott a hüvelyedbe akkor teherbe lehet esni. De még gumival is csináltad szeded a fogamzás gátlót is nem aggódnék a helyedben. Ha annyira aggósz vegyél egy terhességi tesztet, ha csak az nyugtat meg. 18.-hoz képeset 2 hétre mutatja ki ha terhes lennél.
5/7 anonim válasza:
Ha használtál gumit a kérdéses napon és utána még min. 1 hétig, akkor nem lehet gond. Le van írva a betegtájékoztatóban, hogy 12 óra letelte után mi a teendő.
6/7 anonim válasza:
De teabi mellett minek még gumi? ( Komolyan kérdezem... felesleges pénzkidobás..) Jó, az más, ha nem szedted be, és utána gumival szexeltek pár napig. De te előtte feküdtél le vele gumival, ha jól értem.
De NEM lehetsz így terhes, nyugi.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszadó. hát azért mert csakgumival van esély rá hogy teherbe esek(jóóó, 100 nőből 1, de akár én is lehetek az 1,), csaktabival is van esély rá h teherbe eesek(200 ból 1 de...), viszont kettőssel már csak megnyugodhatok és nem kell a havimat várni:D
2009. aug. 29. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!