Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnyugodhatok a terhességi tesztek után?
A fogamzásgátlóm 18. szeménél együtt voltam a párommal óvszer nélkül. Azonban előtte pár nappal 4 szem antibiotikumot szedtem be. Csináltam tesztet a menstruációm előtt pár nappal (aktustól számított 5.napon), a menstruációm első(7. nap) és utolsó(10.nap). Illetve ma a 14. napon. Mind negatív. A teszt azt írta, h a fogamzástól számított 7-10. napon már kimutatja.
Nincsenek tüneteim.
Mért vagy ebben olyan biztos? Én is szeretnék ennyire biztos lenni.
Én már idegbeteg vagyok.
Minek pazarlod a teszteket?
A legérzékenyebb is az elmaradt menstruáció után 1 héttel mutatja ki. Legkorábban.
De most nem értem, menstruálsz?
Ha ennyire parás vagy, minek szexeltetek akkor gumi nélkül?
Az első három teszt felesleges volt, akkor is negatívat mutattak volna, ha baba készülődne...
A negyedik teszt már ért valamit (-> bár azt hozzá kell tennem, hogy én csak a 21. napon teszteltem pozitívat, előtt a 14.-ken még negatív volt és biztosan tudom, hogy melyik aktusból sikerült).
De csak a 18. szemnél voltatok együtt?
Mert antibiotikum-szedés ALATT és UTÁNA még 7 napig is kell a kiegészítő védekezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!