Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? 2 napja késik, és parázok.
Több hónapja használok nuvaringet. Még soha nem késtem vele ,mindig pontosan vettem ki és tettem be ( max. 20 perces késések voltak, de úgy tudom, az bőven belefér).
Mindig megjött napra pontosan, de most 2. napja késik. Tesztelni cska jövő héten tudok...
Szerintetek lehet baj belőle,ha mindig betartottam az utasítást?
Szerintem, ha betartod nem lehet probléma!Nem szabad idegeskedned, mert akkor azért késik...
Tesztelni az aktusn után 12 nappal érdemes,akkor már talán biztosat mutat,bár az sem 100%-os sosem...csak ha pozitivat mutat,de negában tévedhet!
Tudom, hogy nem lehet ezt így megmondani, hülye én sem vagyok. Csak azért az ember megnyugszik, ha közlik vele, hogy másnak is késhet, amikor betartja a szabályokat. És ez mégis megnyugtatja az embert, nem?
De kösz.
Rendszeresen lefekszünk abarátommal, heti 3x minimum, régóta együtt vagyunk.
De most megjött... két perce kb...
De köszönöm azért aki válaszolt.
Csak tudjátok, hiába védekezek, mégis ideges az ember, ha nem jön meg időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!