Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? 2 napja késik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? 2 napja késik, és parázok.

Figyelt kérdés

Több hónapja használok nuvaringet. Még soha nem késtem vele ,mindig pontosan vettem ki és tettem be ( max. 20 perces késések voltak, de úgy tudom, az bőven belefér).

Mindig megjött napra pontosan, de most 2. napja késik. Tesztelni cska jövő héten tudok...

Szerintetek lehet baj belőle,ha mindig betartottam az utasítást?

2009. aug. 28. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mondd! szexeltél? mert ha nem akkor 0% rá az esély hogy terhes vagy
2009. aug. 28. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha betartod nem lehet probléma!Nem szabad idegeskedned, mert akkor azért késik...

Tesztelni az aktusn után 12 nappal érdemes,akkor már talán biztosat mutat,bár az sem 100%-os sosem...csak ha pozitivat mutat,de negában tévedhet!

2009. aug. 28. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ezeket a kérdéseket....mégis honnan tudhatnánk mi, hogy terhes vagy-e?? Menj el orvoshoz, csinálj teszteket és kiderül.....addig úgysem leszel nyugodt, míg nem leszel benne biztos, hogy nem estél teherbe. Így meg csak összevissza tippelgetünk....!
2009. aug. 28. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
jah egyetértek az előttem szólóval. mi nem tudhatjuk hogy terhes vagy-e ha te sem tudod. csak teszttel lehet kimutatni ezzel gondoom te is tisztában vagy. ha mindent rendesen betartottál akkor pedig azzal is tisztában lehetnél hogy valószínűleg nem vagy az.
2009. aug. 28. 12:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem lehet ezt így megmondani, hülye én sem vagyok. Csak azért az ember megnyugszik, ha közlik vele, hogy másnak is késhet, amikor betartja a szabályokat. És ez mégis megnyugtatja az embert, nem?

De kösz.

2009. aug. 28. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
de azt legalább elmondod hogy mikor feküdtél le a barátoddal?
2009. aug. 28. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Előfordult, hogy nekem se a várt napon jött meg, csak 1 nappal később. Halálra paráztam magam, hogy basszus, gyogyi mellett teherbe estem volna? Biztos nálad is ez a helyzet.
2009. aug. 28. 12:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Rendszeresen lefekszünk abarátommal, heti 3x minimum, régóta együtt vagyunk.

De most megjött... két perce kb...

De köszönöm azért aki válaszolt.

Csak tudjátok, hiába védekezek, mégis ideges az ember, ha nem jön meg időben.

2009. aug. 28. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
megjött? akkor jó:D ne parázz akkor most már! inkább légy boldog hogy semmi probléma:D
2009. aug. 28. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!