1! napja késik de parázok, vajon úgymaradtam?
Ez nem hallotam valkitől kérdése....lehetszt terhes és kész,de ezt nagyon egyszerüen meg tudod veszel egy tesztet és kész.Mi lesz a következő kérdésed meg tartsam vagy ne?Nem értem az igyen embereket....
2011. szept. 4. 14:16
1 megszakítás nem védekezés
2 kb 400 ft egy terhességi teszt
3 gratulálok, anyuka
2011. szept. 4. 14:28
Istenem, de csúnya fogalom a terhességre az "úgy maradtam"...
2011. szept. 4. 14:30
4/14 A kérdező kommentje:
kösz a hasznos tippeket /ezt ironikusnak szántam/ bocsi de még nem telt el 4 hét, a teszt nem elvégezhető!
5/14 A kérdező kommentje:
nem kívántnál pont tökéletes kifejezés..
milyen 4 hétről beszélsz???????? ha kimarad a menzesz, akkor már lehet tesztelni (amúgy is 10 naposak a tesztek, az kb 15 nap a szextől számítva)
2011. szept. 4. 14:34
ha nem akarsz teherbe esni védekezz normálisan.
2011. szept. 4. 14:35
Csinálhatsz tesztet, ha már meg kellett volna jönnie akkor már mutatni fogja van-e bent valaki. Nekem aznap már kimutatta amikor meg kellet volna jönnie. Szóval csinálj tesztet. Esély van rá persze de ha ez jelent valamit én 3 évig így védekeztem és nem estem teherbe pedig azóta van gyermekem, sőt most várom a 2.-at és a fiúnak is van azóta egy kislánya szóval mielőtt valaki belekötne semmi baj nincs velünk. Csinálj tesztet!
2011. szept. 4. 14:39
Úgy hogy? Pl. tátott szájjal? Vagy hogy maradtál?
Amúgy igen, lehetsz terhes. A megszakítás kb 35%-os védelmet nyújt, most nem a "hallottad valakitől" alapon számold ki, mennyi az esélye annak, hogy terhes lehetsz.
És igen, az aktus után 2 héttel, nem pedig 4-gyel lehet pozitív a teszt.
2011. szept. 4. 15:22
Természetesen lehetsz terhes. Én is estem teherbe így. A srác... nos, neki a saját élménye volt a fontos, vagyis nem szólt idöben... Meg az elöváladék is tartalmaz életképes spermát, ezt se feledjük.
A teszt a várt mensi elsö napján már kimutatja a terhességet, kivéve, ha a ciklusod végén ovulálsz és akkor esel teherbe(nálunk ez így történt, a várt mensi után 3 héttel csináltam a tesztet és rögtön + lett).
2011. szept. 4. 15:28
Kapcsolódó kérdések: