Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1! napja késik de parázok,...

1! napja késik de parázok, vajon úgymaradtam?

Figyelt kérdés
megszakítással szeretkeztünk, ritkán késik, bár előfordult már. valakinek hasonló tapasztalat? tudom, hogy elvileg lehetek terhes, van esély rá, de reális tapasztalatokat szeretnék olvasni, nem olyat, h "hallottam vkitől" aki anélkül esett teherbe, hogy beléélveztek volna.
2011. szept. 4. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem hallotam valkitől kérdése....lehetszt terhes és kész,de ezt nagyon egyszerüen meg tudod veszel egy tesztet és kész.Mi lesz a következő kérdésed meg tartsam vagy ne?Nem értem az igyen embereket....
2011. szept. 4. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

1 megszakítás nem védekezés

2 kb 400 ft egy terhességi teszt

3 gratulálok, anyuka

2011. szept. 4. 14:28
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Istenem, de csúnya fogalom a terhességre az "úgy maradtam"...
2011. szept. 4. 14:30
 4/14 A kérdező kommentje:
kösz a hasznos tippeket /ezt ironikusnak szántam/ bocsi de még nem telt el 4 hét, a teszt nem elvégezhető!
2011. szept. 4. 14:30
 5/14 A kérdező kommentje:
nem kívántnál pont tökéletes kifejezés..
2011. szept. 4. 14:31
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
milyen 4 hétről beszélsz???????? ha kimarad a menzesz, akkor már lehet tesztelni (amúgy is 10 naposak a tesztek, az kb 15 nap a szextől számítva)
2011. szept. 4. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
ha nem akarsz teherbe esni védekezz normálisan.
2011. szept. 4. 14:35
 8/14 anonim ***** válasza:
45%
Csinálhatsz tesztet, ha már meg kellett volna jönnie akkor már mutatni fogja van-e bent valaki. Nekem aznap már kimutatta amikor meg kellet volna jönnie. Szóval csinálj tesztet. Esély van rá persze de ha ez jelent valamit én 3 évig így védekeztem és nem estem teherbe pedig azóta van gyermekem, sőt most várom a 2.-at és a fiúnak is van azóta egy kislánya szóval mielőtt valaki belekötne semmi baj nincs velünk. Csinálj tesztet!
2011. szept. 4. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hogy? Pl. tátott szájjal? Vagy hogy maradtál?

Amúgy igen, lehetsz terhes. A megszakítás kb 35%-os védelmet nyújt, most nem a "hallottad valakitől" alapon számold ki, mennyi az esélye annak, hogy terhes lehetsz.

És igen, az aktus után 2 héttel, nem pedig 4-gyel lehet pozitív a teszt.

2011. szept. 4. 15:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Természetesen lehetsz terhes. Én is estem teherbe így. A srác... nos, neki a saját élménye volt a fontos, vagyis nem szólt idöben... Meg az elöváladék is tartalmaz életképes spermát, ezt se feledjük.

A teszt a várt mensi elsö napján már kimutatja a terhességet, kivéve, ha a ciklusod végén ovulálsz és akkor esel teherbe(nálunk ez így történt, a várt mensi után 3 héttel csináltam a tesztet és rögtön + lett).

2011. szept. 4. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!