1! napja késik de parázok, vajon úgymaradtam?
Figyelt kérdés
megszakítással szeretkeztünk, ritkán késik, bár előfordult már. valakinek hasonló tapasztalat? tudom, hogy elvileg lehetek terhes, van esély rá, de reális tapasztalatokat szeretnék olvasni, nem olyat, h "hallottam vkitől" aki anélkül esett teherbe, hogy beléélveztek volna.2011. szept. 4. 14:12
11/14 anonim válasza:
hiányosak az információk.
Lényeges,hogy a ciklusod hány napos, és hanyadik napján volt az eset.
10 napos terhességet már kimutatta a teszt, szóval amint tudsz, usgyi a boltba. Az előváladék is tartalmaz hímivarsejteket, és ugye tudjuk, hogy a megtermékenyüléshez 1 hímivarsejt elég.
Azt kívánom ne legyél terhes, de máskor nagyon vigyázz! Az esik a legkönnyebben teherbe, aki nem akar. Saját tapasztalat.
12/14 anonim válasza:
Na jó egy picit azért akartam ;)
Utolsó voltam.
13/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok anyuka !
2011. szept. 5. 19:48
14/14 anonim válasza:
Akkor most -gondolom- gratulálni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!