Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lefekudtem a baratommal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudtem a baratommal a hetvegen es azt mondta, ki fogja venni mielott elmegy, de nem vette. Nem hasznaltunk gumit, de szuz voltam, ugy kisebb az eselye hogy terhes legyek igaz?

Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 17:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mert utana szakitottunk es nem is jutott ez eszembe
2013. jan. 9. 17:22
 12/20 anonim ***** válasza:
fasza kis szex lehetett akkor :D mikor volt a nyomásproba? vagy már késö?
2013. jan. 9. 17:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Honnan lehet ez az idiota tévhit, hogy az elsö (elsö 50?) dugás bonusz, nem lehet teherbeesni?
2013. jan. 9. 17:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó, tudom, ez kemény lesz, de: Hogy lehetsz ennyire hülye? Ha nem vagy biztos a tudásodban szex terén, ne szexelj! Vagy ha úgy dönt az ember, akkor az intelligensebbje felkészül rá! Ennyi. Egyébként meg simán lehetsz terhes, az, hogy szűz voltál-e előtte, nem oszt, nem szoroz, az esély ugyanakkora.
2013. jan. 9. 17:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Headshot!
2013. jan. 9. 17:45
 16/20 Pretty_Fighter ***** válasza:

És utána szakítottatok is?

Á nem. ilyen úgysincs.

2013. jan. 9. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Már bocs de a (ex)pasid egy f*sz. Pont az ilyen pasik miatt vannak olyan rossz feltételezések a férfiakról. Szard le,h anyád megtudja ha csak vele tudsz venni akkor vegyél! INkább terhes leszel? Az aktus után 72 órád van. De ez egy elég nagy hormon löket szóval ne szokj rá.
2013. jan. 9. 18:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha a hétvégén feküdtél le vele akkor már nincs értelme a tablettának,ne haragudj de nagyon buta vagy.
2013. jan. 9. 18:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem kell szülő az esemény utánihoz.

5 éve az általános iskolás barátnőmnek 13 évesen kellett, a SOTE II-n simán felírták neki, még a nevét sem kérdezték meg. Neki kellett ráírnia a taj-számát is.

2013. jan. 9. 18:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki mondta neked, hogy a szűzhártya véd a teherbeesés ellen?!
2013. jan. 10. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!