Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció előtt 1-2 nappal és menstruáció után 1-2 nappal teherbe lehet esni?
Bármikor lehet. Egy nagyobb orgazmus is ki tud váltani peteérést :-P
De persze kisebb az esély. Előtte a legkisebb. Utána van valamennyi, főleg ha sokáig tart a menstruáció. Tekintve, hogy a fél időt a menstruáció első napjától számítják, így ha pl. 7-8 napig tart, akkor a vége már közel van a félidőhöz.
Menszi előtt nyilván kevesebb, mert akkor már éppen kezdene leválni a méhnyálkahártya, ergo elég nehéz lenne beágyazódni a picinek. De persze ez sem kizárt, történnek még az orvosok által sem megmagyarázott csodák. :)
Menszi után könnyebb, hiszen a spermiumok napokig elélnek a női szervezetben és türelmesen várják a megérett petét. Így is összejöhet a kis lurkó, erre is nem egy példát olvastunk már... :)
Én nem hiszek a naptármódszerben, ugyanis az ördög sosem alszik. Vagy védekezz rendesen, vagy viseld az esetleges következményeit a tetteidnek. :)
"éppen kezdene leválni a méhnyálkahártya, ergo elég nehéz lenne beágyazódni a picinek"
Egy hét alatt 3x kell leírnom: a megtermékenyülés a petevezetékben történik és 5-7 nap alatt ér el a méhbe a megtermékenyült petesejt. Akkor kezd csak beágyazódni, gyakorlatilag már szedercsíra állapotban. Azaz ha menstruáció előtte termékenyül meg, akkor pont akkor ér a beágyazódás fázisába, amikor már vége a menstruációnak.
caM008!
Te olyan jókat szoktál írni. De most elkeserítesz!!
Nem tudok máshogy védekezni, így akarom csökkenteni az esélyt.:((
Egyébként óvszer? Ne mond, hogy az nem jó! Szokás és elhatározás kérdése, ha nekem 20 éven keresztül tudott működni, akkor másnak is működik.
Óvszer azért nem jó mert nem áll rendesen, rá se tudnám tenni. Csak szinte az utolsó pillanatban áll.:))
Meg ha állna is érezni akarom magamban a magot:))
Ezt a nem áll rendesen dolgot nem vágom ...
Érzed magadban? Erről eddig azt hallottam, hogy nem igazán, illetve extrém mennyiségnél lehet érezni, egyébként csak pszichés a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!