Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rá esély, hogy terhes lehetek?
Egyébként a kérdést meglátva (amíg nem olvastam tovább), azt gondoltam, hogy egy kétségbeesett nő vagy aki babát szeretne, de nem tudja van e még rá esélye.
A párod sem lehet egy lángész. Orvos írta fel a tabit, nem? Mit mondott? Szerintem elmondta, hogy védekezzetek még kb. 2 hétig.
Mi köze annak, hogy mennyire megbízható, hogy agyatlan felelőtlenek módjára szexeltek?
Ha lett volna egy csepp eszed és elolvasod a tájékoztatót, abban leírják, hogy a ciklus első napján kell elkezdeni szedni (néhány gyógyszernél a második vagy harmadik napon) és elvileg véd onnantól, de a ti genetikai állományotokból kiindulva nem akarnátok abba a pár százalékba esni, aki mégis teherbe esett.
Komolyan agyrém mennyire felelőtlenek vagytok.
Egy hónapot kotonnal kell szexelni és, ha már a második levelet kezded akkor leszokni a kotonról, de ezt mind leírják a tájékoztatóban.
Szánalmas, hogy férfiként többet tudok erről, mint ti.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!