Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van még rá esély, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rá esély, hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
tegnap szedtem be az első fogamzásgátló tabimat.ma a barátom többször is belém ment el.azt mondta h gumit nem kell használni de én kicsit aggódom de nagyon megbízom benne mert ebben a 3 hétben bebizonyította h bízhatok benne. :)

2013. jan. 8. 10:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyébként a kérdést meglátva (amíg nem olvastam tovább), azt gondoltam, hogy egy kétségbeesett nő vagy aki babát szeretne, de nem tudja van e még rá esélye.

A párod sem lehet egy lángész. Orvos írta fel a tabit, nem? Mit mondott? Szerintem elmondta, hogy védekezzetek még kb. 2 hétig.

2013. jan. 8. 11:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Biztos elolvasta a kislány a tájékoztatót.
2013. jan. 8. 11:58
 13/19 anonim ***** válasza:
látom, kijavították a kérdést, és törölték a válaszom :( :D
2013. jan. 8. 19:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha tutira akarsz menni, akkor 1 honapot vársz, s akkor már biztos a védelem, előtte még becsúszhat.
2013. jan. 9. 07:36
 15/19 anonim ***** válasza:
a tablettak a 12. szem utan nyujtanak akkora biztonsagot hogy kozvetlen vedjenek a megtermekenyites ellen, addig csak kottonnal szabad:) latom te sem felelosseget kaptal karacsonyra
2013. jan. 10. 16:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Mi köze annak, hogy mennyire megbízható, hogy agyatlan felelőtlenek módjára szexeltek?

Ha lett volna egy csepp eszed és elolvasod a tájékoztatót, abban leírják, hogy a ciklus első napján kell elkezdeni szedni (néhány gyógyszernél a második vagy harmadik napon) és elvileg véd onnantól, de a ti genetikai állományotokból kiindulva nem akarnátok abba a pár százalékba esni, aki mégis teherbe esett.

Komolyan agyrém mennyire felelőtlenek vagytok.

Egy hónapot kotonnal kell szexelni és, ha már a második levelet kezded akkor leszokni a kotonról, de ezt mind leírják a tájékoztatóban.

Szánalmas, hogy férfiként többet tudok erről, mint ti.

28F

2013. jan. 10. 17:58
 17/19 A kérdező kommentje:
vettem egy terhességi tesztet h terhes vagyok-e és szerencsére nem vagyok az.
2013. jan. 11. 21:21
 18/19 anonim válasza:
Hát ha jól látom január 7-én vetted be az első szemet,és többször együtt voltatok.A terhességi teszt korai volt,az negatívot mutat neked,mert még csak pár nap telt el,a teszt két hét után mutat talán már teljesen pontos választ.
2013. jan. 13. 08:25
 19/19 anonim ***** válasza:
na és most?most se vagy még terhes?
2013. jan. 21. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!