Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek ha félek elmenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha félek elmenni a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy 100%-osan bíztonságosak legyenek az eggyütléteink a barátommal és ahhoz fogamzásgátló tablettát kéne szednem...De azt meg csak doki írhat fel...De nem tudom, hogyan kellene nőgyógyászt választanom, meg egy kicsit félek is a dologtól...
2009. aug. 27. 19:23
 1/8 anonim válasza:
Nem kell felni....valoszinu csak felirjak a tablettakat , kerdeznek par dolgot de nem hiszem hogy vizsgalatra kerulne sor! Ha meg igen es nem akarsz ferfi nogyogyszhoz menni (barmilyen oknal fogva )csak keress egy Noi nogyogyaszt . A nok sokkal megertobbek ilyen szempontbol!
2009. aug. 27. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Akkor vagy valóban szakmáját értő orvonál, ha megvizsgál, mielőtt felírná a fog.gátlót! (Ezzel le is mérheted, hogy jól választottál-e.) Fontos mindez ahhoz, hogy a neked való gyógyszert válassza.

Félned, tartanod meg nem érdemes tőle, mert ő nem úgy tekint rád, mint nőre, hanem mint egy páciensre.

Gondolj arra is, hogy majd egyszer babát szeretnél, és bizony nem mindegy, addig milyen gyógyszert szedsz, hogy kezel a nőgyógyász. Ezen múlik a majdani gyereked és a saját egészséged is.

Na, jó nem kellemes levetkőzni egy idegen előtt, és a vizsgálaton átesni, de túl lehet élni! És egy lépést teszel ezzel a komoly felnőtté válás felé:)

2009. aug. 27. 19:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat:) Még tartok egy picit...bár lehet ez mindenkiben benne van először...De úgyse uszom meg...már csak választanom kell:)De ugyis nő lesz...férfit nem birnám:)
2009. aug. 27. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én nőhöz mentem először, de nekem nem jött be. Semmit nem tudtam vele megbeszélni. Első alkalommal megvizsgált és azzal kezdte, hogy talált valamit. Látta rajtam, hogy beijedtem, hogy most mi van, de meg sem próbált megnyugtatni. A kezembe nyomott egy tájékoztatót a méhnyakrákról. :) Érdekes volt. Aztán elmentem egy férfi dokihoz, hogy lesz ami lesz, és nem volt semmi gáz vele. Sokan inkább a férfi doki mellett teszik le a voksukat, mert a nők nem annyira megértőek egy másik nővel. Kérdezősködj ismerősöktől, hogy kihez járnak.
2009. aug. 27. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, és még az előző válaszomhoz, 100%-os védelem nincs. Ezt ugye tudod? :)
2009. aug. 27. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:
tudom csak multkor is jó nagy pánikba voltam mert még belém se hatolt csak a hasamraélvezett és Talán belefojt...és halálra aggodtam magam még meg nem jött...ha van tabi akk nincs ez...szóval azzal jobb lenne...meg a gumi t se kedveli...nem mondja de tudom másoktl h nem tul jó a fiuknak...és szeretném ha neki is jó lenne
2009. aug. 27. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok. Nekem is mondta a barátom, hogy gumival nem érez úgy, mint nélküle. Néha nehezen megy el. Én azért is irattam gyógyszert, mert nekem az biztosabb, mint a gumi. És kényelmesebb is mindkettőnknek. Leírok egy jópofa dolgot. Nekem sokat kellett mennem a dokihoz, mert nem volt rendben a menszeszem. Így nem tudta rögtön felírni a gyógyszert. Egyszer elküldött hasi ultrahangra. A baj az volt, hogy nem tudtam, hogy sok folyadékot kellett volna innom. :) Nézi a doki (férfi) a hasam a műszerével, és megszólal, hogy mivel nincs tele a hólyagom, hüvelyi ultrahangot kell csinálnia és vegyem le a nadrágom! :) Na, akkortól nem érdekelt, hogy férfi-e aki vizsgál. Előtte csak nődokim volt. De érdekes, hogy nem éreztem cikinek, hogy férfi doki vizsgált meg. Szerintem mikor ott leszel már nem fogsz erre gondolni. :)
2009. aug. 27. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem sokkal jobb férfi orvoshoz járni. Én magánorvoshoz jártam tavaly óta, de nyugdíjba ment, mer valami egszségügyi baja volt. És pont volt egy olyan időszakom hogy nagyon fájt a hasam és nem tudtam mitől és nagyon be voltam ilyedve és muszály volt elmennem az sztk-ba ahol éppen nő volt és megvizsgált. Hüvelyi ultrahangot csinált, meg ugye benyúlt a kezével, meg minden. Nem nagyon jött be hogy egy nő nyúlkál bennem. Ezért cak pasihoz megyek. Engem nem küldtek el vérvételre amikor felírták a tabit, pedig állítólag kellene. De már több min egy éve szedem és azóta se. Mind1. Szóval a pasi sokkal jobb. És nem kell aggódni, nem fáj, csak kicsit ciki levetkőzni, de é mindig szoknyába megyek és leveszem a bugyim és csak felfekszem és így nem flangálok előtte mesztelenül. Holnap megyek rákszűrésre. 16/L
2009. aug. 27. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!