Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Hallottatok már olyanról, hogy teherbe esett valaki aki rendszeresen és helyesen szedte a fogamzásgátlót?
Igen úgy hogy mindent helyesen csinált. Azt mondják a dokik h minden foggátló 99%.
De azért nagyon ritka h valaki mellette teherbe esik, 1000 ből ha 1.
Ezzel most azt akarod bebizonyítani, hogy nem nyújt 100%os védelmet? U don't say... :D
Amúgy nem hallottam róla, az én baráti társaságom nem oszt meg ilyesmiket, sőt egy családi vacsoránál sem erről beszélünk :D
Ha 100% lenne, akkor a gyógyszergyártó cégek felajánlanák, hogy aki mégis terhes lesz, annak fizetik a gyerek felnevelését.
Soha, de soha nem lehet tudni, hogy nincs-e valami icipici hibaszázalék. Igen, betartod, sose hagyod ki, de mi van pl. hasmenésed lesz, vagy kapsz egy gyógyszer valami betegségre, és az gyengíti a fogigátló hatását, vagy beveszed a bogyót, és egy üvegből iszol rá, a tabi pici, és véletlenül visszamegy az üvegbe, észre se veszed, hogy nem nyelted le. Hülyeségnek tűnik, de miért ne? És a gyógyszergyártót majd bepereled, ha terhes leszel, hiszen azt ígérték...?
Érdekes módon MO-on igen gyakori, nyugaton viszont teljesen ismeretlen - ott aki rendesen használja, az nem lesz terhes.
Ebböl nekem az jön le, hogy MO-on a legtöbben azok is, akik állítólag rendesen szedik, elég hanyagok vele.
6-osnak is van igazsága. Hallottam olyat, hogy L. Dzsenifer (kamu név) terhes lett, és mikor kérdezték, hogy de hát volt fogamzásgátlód nem? Azt mondta: de hát én beszedtem, a héten is bevettem egyet....
na, igen, így....
Hallani igen, rengeteg esetről. Az már más kérdés, hogy egyiket sem ismertem, kizárólag arra lehet alapozni, amit állítanak :)
De ha azt veszem alapul, hogy meddőnek titulált nők is teherbe estek már természetes úton (imsert hazai példa: Várkonyi Andrea), akkor nagyon nem jártathatjuk a pofánkat, hogy "ahha, gyóccer mellett teherbe estél, persze!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!