Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki segítene? Mitől lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítene? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátló tablettát szedek már 2 éve. Eddig minden rendben volt, percre pontosan jött a havim, nem voltak az elején sem mellékhatások, viszont most valami baj van. :(

Ma kellett volna megjönnie (délelőtt 10 órakor), de nem volt semmi, és estefelé lett ilyen barna folyásom, de nem vérzés. Ez most mi akar lenni? Teljesen be vagyok pánikolva. A párommal annyira óvatosak vagyunk, a tabletta mellett még megszakítással is védekezünk, hogy teherbe esésnek esélye se legyen. Dehát ez most annak a jele, nem??? :'(

Valaki írjon, légyszi!

20/L

2013. jan. 6. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes, nem kell aggódni
2013. jan. 6. 20:26
 2/11 A kérdező kommentje:
De akkor ez mi, és mit csináljak? :(
2013. jan. 6. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
tablettától másnak is szokott lenni barna folyás
2013. jan. 6. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ne stresszelj, különösen ha megszakítotok is. Ha egy-két napig nem rendeződik a helyzet, akkor csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért és menj el orvoshoz. Nem valószínű, hogy terhes vagy!
2013. jan. 6. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát az elöfordul néha, hogy barnafolyás jelentkezik, holnapra biztosan vérzés lesz.
2013. jan. 6. 20:34
 6/11 A kérdező kommentje:
De ilyen még sosem volt, és ez lehet furán hangzik, de pár nappal ezelőtt még álmodtam is olyat, hogy terhes vagyok.....
2013. jan. 6. 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is lassan két éve szedem, nekem is volt egyszer, hogy késett két napot.

Nem fáztál meg mostanában, vagy nem volt valami kis betegséged? Más gyógyszerek? Húgyúti fertőzés? Esetleg valami enyhébb nemi betegség? Ezek mind okai lehetnek.

Valamint, ha erős stressznek voltál kitéve, vagy elutaztál, gyakran a klímaváltozás is hathat rá, attól függetlenül, hogy máskor ezektől nem volt ilyen problémát. Nyugi, nem lesz semmi gond, ha nagyon nem bírod, akkor egy hét múlva vegyél egy tesztet. ÉS csak nyugi!

Üdv.

2013. jan. 6. 21:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat és a segítséget! Már kezdek megnyugodni.
2013. jan. 6. 21:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Egyébként nyáron fordult elő egyszer, hogy 2 órát késett, de akkor utaztam Hollandiába, úgyhogy akkor nem ijedtem meg, mert tudtam hogy az lehet az utazás miatt.

De ez most más volt. Egyébként estére lett rendes vérzésem, mint ahogy szokott, vagyis több egy kicsit, de azóta a hasam alja is nagyon fáj. :( Soha nem szokott bajom lenni a vérzésem alatt. De most durván görcsölök. Emiatt se aggódjak akkor?

2013. jan. 8. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Nekem is rájön a görcsölhetnék olyan félévente. :(
2013. jan. 8. 16:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!