Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes vagy nem?

Figyelt kérdés
nekem a lindynette20 fogamzásgátlót írta az orvos azt mondta, hogy az első napon vegyem be az első szemet de elfelejtettem kiváltani ezért a menstruáció 5. napján vettem be mert előtte hüvelygyűrűm volt és azt is az 5. napon kellet használni és első alkalomnál várni kellet vele 1 hetet most h ha 1 hétig várok evel a tablettával szeretkezés nélkül akkor a hatás ugyan az lessz mert erről nem írtak h mi van h ha nem az 1 napon vesszük be
2009. aug. 27. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Gagyi a betegtájékoztatója, hiába modern gyógyszer. 1. napon bevéve 2 hetet kellett várnom. Ha 5. nap kezdtem volna, 1 hónapon belül semmi szín alatt nem hagytam volna el a gumit mellőle. Amúgy az orvosodnál jobban senki nem tudja a választ.
2009. aug. 27. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a Novynette fogamzásgátló tablettát szedem, már 4 éve, soha semmi gondom nem volt vele, megbízható. De viszont a mai napig nem engedem a szeretkezésnél, hogy a barátom belém menjen, sőőőt. kizárt. Nekem is a menstruációm első napján kellett be vennem az első tablettát, de ha elfelejtetted akkor várd meg a következő menstruációdat, és az orvos utasítása szerint vedd be a bogyót:D

nem hiába orvos és nem hiába látott el tanácsokkal, de ha nem tartod be akkor ne csodálkozz...

2009. aug. 27. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia. Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ, de rémlik, hogy valahol olvastam, hogy akkor is be lehet venni egy fogamzásgátlót. De akkor hosszabb ideig kell mással is védekezni.

Az előző válaszoló elég érdekes figura lehet. 4 éve tömöd magad gyógyszerrel, és nem mehet el a barátod benned? Nem lenne olcsóbb akkor mondjuk a hüvelykúp, meg talán egészségesebb is. Amúgy a doki sem mond el minden variációt, mikor felírja a gyógyszer. Max azt, hogy hogyan kell szedni. Azért meg ne kövezzünk már meg valakit, mert neki sem volt eszébe megkérdezni mindent. Azért teszi fel itt a kérdését, hogy hátha van olyan aki megkérdezte!!!

2009. aug. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!