Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ovszert vegyek? (mit kell figyelni)
Figyelt kérdés
gondolom van valami méret, hosszúságot vagy a vastagságot kell nézni? ? nem értek hozzá segítenétek?2013. jan. 6. 00:22
1/6 anonim válasza:
nem kell félni, rugalmas gumiból van
2/6 Grim13 válasza:
durex terméket ajánlom, de lesz aki nem ... szerencse kérdése :D amúgy dm-ben leveszel egy dobozzal elolvasod mire ajánlják és ha ez kell megveszed... nehezen félreérthető ... jaaa és ne vegyél sokat úgysem fog elfogyni xD i'm just kidding... sok sikert vagy mit szokás ilyenkor kívánni ?!
3/6 anonim válasza:
nem tom h neked mekkora úgyh azt se tudom h mekkora kell..
4/6 A kérdező kommentje:
17,5cm és eléggé vastag
2013. jan. 6. 00:32
6/6 anonim válasza:
durex/lifestyles, szerintem a lifestyles sokkal jobb, kevesebb a baj vele. De szerintem ez a 2 a jó. Am méret kb egy van, ami DM meg Rossmannban meg ilyen alap helyeken kapható, és az jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!