Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tapasztalt valaki hasmenést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt valaki hasmenést Cypromix szedése közben?

Figyelt kérdés
Most szedem a 3 levéllel, de kb 2hónapja minden nap hasmenésem van. Lehet a Cypromix-től? A betegtájékoztatóban nem olvastam ilyen mellékhatásról, ezért kérdezem, hogy ennek ellenére valaki tapasztalt-e ilyet.
2009. aug. 27. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Azonnal hagyd abba! Nekem is volt ilyen, azóta inkább nem is szedek semmit.
2009. aug. 27. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a tabinak lenne ilyen mellékhatása. De ha ez már 2 hónapja így van akkor irány a doki.
2009. aug. 27. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam laborban és hasi uh-on is, de nem találtak semmit; szerencsére. Ezért kezdtem el gondolkodni, mi változott az elmúlt 2-3 hónapban és csak a tabi.
2009. aug. 27. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Keress fel egy jó belgyógyászt. Kérj vizsgálatot.

Nekem fog.gátlótól csak az 1., 2. nap volt hasmenésem, bevétel után 1,5-2 órával. Ha allergiás vagy vmelyik összetevőre (színezőanyag stb), ami benne van, akkor előfordulhat tőle.

2009. aug. 27. 13:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, tudtommal nem vagyok semmire allergiás. Még szeptember végén megyek gasztroenterológiára is, de az még nagyon messze van, ezért próbálok magam is rájönni, mi okozhatja és megszüntetni, kiküszöbölni, ha lehet.
2009. aug. 27. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ezt szedem,kb fél éve,és nekem egyszer sem volt...inkább menj el orvoshoz, mert attól,hogy te semmit nem vettél észre, attól még változhatott valami a testeddel...nem biztos,hogy a fog.gátló
2009. aug. 27. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia

Most az egy dolog h hasmenést okoz nálad, de ez annál inkább is gázos így, mert így csökken a fogamzásgátló hatása nem?? (mert hamarabb kiürülhet a gyógyszer a szervezetedből, mielőtt felszívódna) én most szedem végig amugy a 3.levéllel (már csak 3szem van hátra) és 2napja fáj a hasam lent--sőt inkább a petefészkem környéke.. nem tudom ez mitől van, rendesen szinte órára pontosan szedem a gyógyszert, mert be van állítva a telómban h jelez minden este 7kor, és nem hánytam nem volt hasmenésem nem szedek más gyógyszert, ugyhogy elvileg nem lehet gond, de akkor mitől van ez az alhasi tompa nyomás ?? :S

2009. nov. 7. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!