Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló abbahagyása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló abbahagyása után tapasztalt valaki tartós károsodást?

Figyelt kérdés
Hall az ember mindenfélét, hogy gond nélkül kitisztul, és a hormonműködés helyreáll, viszont olyat is, hogy tartó, visszafordíthatatlan dolgokat okoz. Konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi olyanoktól, akik szedték és abbahagyták. Teherbe tudtatok esni gond nélkül? Egészséges lett a baba?
2011. aug. 12. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

kicsit fájt a térdem, de szerencsére elmúlt, szedtem rá algopirint, utána abbamaradt 1 hónappal, és teherbe is estem

87/F

2011. aug. 12. 23:51
 2/8 A kérdező kommentje:
nekem is szokott fájni a térdem, majd kipróbálom a módszert :) de komolyan érdekelne a kérdésemre a válasz...
2011. aug. 13. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Néz, ez úgy szokott menni, hogy abbahagyod, utána idővel próbálkoztok a babával, és nem jön. Elmégy orvoshoz, ott ráfogják mindenre - a tablettára csak végső esetben, és csak akkor, ha nem ahhoz a dokihoz mentél, aki felírta. Aztán kezelnek, és vagy sikerül, vagy...nem.

Van, akinek nem árt a 10 évnyi tabletta szedés, de van olyan is, akinek igen. Sajnos sosem tudhatod előre, hogy te melyik csoportba fogsz esni.

2011. aug. 13. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 és fél év után idén január 3.án hagytam abba, mert babát szerettünk volna. Amikor elmentem orvoshoz, nem mondtam neki, hogy már nem szedem, mert jött volna a káros dolgokkal. Május 22-én volt utolsó mensim, és minden a legnagyobb rendben, egészségesek vagyunk! :):)
2011. aug. 14. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok, jó hallani :) Nagyon gondolkodom, hogy nem veszem meg a következő adagot. Még nem szeretnék ugyan babát egyelőre, de tovább sem szeretnék kísérletezni, hogy megtaláljam a megfelelő gyógyszert, és egyébkéntis félek már...Amiatt dilemmázom, hogy szólni kell-e a dokinak, hogy hagyom vagy sem. Illetve hogy 28naposat szedek, és az utolsó aktív bogyó bevétele előtt 4 nappal voltam együtt a párommal,de ha holnap-holnapután vérezni fogok, akkor miután elmúlik, már nem lehet belőle baba, ugye? (mivel tablettás vérzés nem számít rendes menzesznek)
2011. aug. 14. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, ebből nem lesz baba. Esélye egyenlő a nullával. Nekem is, mint írtam 5 hónap után. Ennyi kellett egyszer, hogy helyreálljon az igaz mensim, másodszor, hogy kicsit regenerálódjon a szervezetem ennyi gyógyszertől.
2011. aug. 14. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

2. oldal első és második válasz

És a legdurvább: 4 oldal 4. válasz

2011. aug. 14. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:
bespájzolok óvszerből, végleges döntés :)
2011. aug. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!