Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minden fog. Gátló szedése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fog. Gátló szedése után várni kell pár napot amíg elkezd hatni, vagy ha beveszem, már aznap szeretkezhetünk a párommal?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Mindegyik után kell várni,de olvasd el a betegtájékoztatót,és benne van,hohy mennyi időt!!!!
2009. aug. 26. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém az első szemtől véd, mi nem is vártunk vele és mégsem lettem terhes! Nézd meg, hogy a tied betegtájékoztatója mit ír! Elhiheted, ami le van írva benne, nemhiába írják bele!
2009. aug. 26. 17:34
 3/11 A kérdező kommentje:
még nem szedek, ezért érdekel, hogy van-e olyan amivel nem kell hetekig várni. de köszi az eddigi válaszokat. :)
2009. aug. 26. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én Gracal-t szedtem, ez az első szemtől véd!
2009. aug. 26. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
en eddig mercilont és yaz-t szedtem, a yaz-t most is szedem. mind a 2 az első szemtől véd. de várd ki az egy hónapot, ha parázol.
2009. aug. 26. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
minden mai modern alacsony hormontartalmú gyógyszernek az van a tájékoztatójában hogy az első szemtől véd, egyekkel sem kell hetekig várni. az orvosok viszont egy-két hét várakozást min javasolnak.
2009. aug. 29. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

olvasd el a kis papírt a dobozban!!! pfff.

az van ami le van írva

egyik már aznap másiknál meg máshogy van !olvass!

2009. aug. 29. 21:04
 8/11 A kérdező kommentje:
mit puffogsz? ha elolvastad volna az előző válaszokat, tudnád, hogy nincs doboz, mert nem szedek még semmilyent...
2009. aug. 29. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Készült erről egy tanulmány, hogy a vékonyabb nőknél hamarabb alakul ki a védettség, míg a túlsúlyosaknál később. De ez tabletta függő mert van aminél egy hónap, van aminél már az elsőtől kezdve. De ezt a nőgyógyász úgyis el fogja majd mondani.
2009. aug. 30. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Készült erről egy tanulmány, hogy a vékonyabb nőknél hamarabb alakul ki a védettség, míg a túlsúlyosaknál később."

Akkor erre én rá is cáfoltam, mert igencsak van rajtam fölösleg és az enyém az első szemtől véd és nem is vártunk vele. Terhes nem lettem.

2009. aug. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!