Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént a baj szilveszterkor és holnap tudom bevenni az esemény utánit Escapellet, terhes lehetek? Bővebben lent.
31én este kiszakadt a gumi, nem ment el bennem a párom. De előváladék valószínű. Ma beszereztük a receptet, holnap tudom csak megvenni, bevenni. 10-11nap múlva jönne meg.
Mennyi az esélye annak hogy így is terhes lehetek/leszek??
Escapellevel valakinek tapasztalat?
Végül a Rigesoftot váltottam ki, a tejcukor miatt. Mert érzékeny vagyok a tejcukorra. Igaz a másikra volt receptem. De a receptet csak odanyomták a kezembe - szülés volt pont.
rigesoft tapasztalat valakinek?
Nekem volt hasonló.Tablettát is vettem be. Fájt utána a méhem,de végül nem lett baj belőle.
Amúgy nagyon kevés rá az esély,hogy úgy terhes maradj,hogy nem élvezett beléd a párod.
:) örülök kedves 3.
Nekem két nappal előbb jött meg és végül a gyógyszerész inkább a Rigesoftot ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!