Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Baj lesz belőle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lesz belőle?

Figyelt kérdés
A barátommal mq eggyut voltunk es mielott elélvezett volna egy párszol kicsit belém tolta de nem volt semmilyen elő váladéka attol lehetek terhes?? L/16
2012. dec. 31. 20:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen hallottam es utáta egyből fel ia vette
2012. dec. 31. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:

vagy.

hiába tolsz fel magadnak naponta egy 30 centis műpélót tövig,ha igazi broki nem járt benned akkor szűz vagy.

2012. dec. 31. 21:00
 13/17 Gyakori Ferenc ***** válasza:
utána... utána már tök mind1. azt az elején kell.. úristen hova jut ez a világ
2012. dec. 31. 21:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribi oké eddig nagyon alaposan figywltunk most volt annyi h 2 szer éppen belem helyezte miért hiszi azt mindenki ha valaki ilyet kérdez az csak egy idióta piálós bulizós szex mániás na mindegy úgy látom már itt sem érdemes semmit se kérdezni..
2012. dec. 31. 22:40
 15/17 Gyakori Ferenc ***** válasza:
Én nem gondoltam semmi ilyet, csak ha már 16 évesen nemi életet élsz, elvárja az ember hogy felkészülj rá, és ne védekezés nélkül csináld. Előbb utána kéne járni hogy hogyan és mivel, aztán csinálni...
2012. dec. 31. 23:01
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem epp rad ertettem es utana neztem felisvoltunk kwzszulve mwrt 3jara voltunk egyutt es most nem figyeltunk az elejen eppen de gyorsan kapcsoltunk
2012. dec. 31. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:
te még biztosan nem vagy rá felkészülve,hiába magyarázod be magadnak
2013. jan. 1. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!