Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a második levél fogamzásgátló tabletta elkezdése után ismét görcsöl a hasam és vérzek?
Figyelt kérdés
26-án kezdtem el szedni a második levél Lindynette 30-at, akkor már nem volt meg (24-én múlt el). Tegnap este a tabletta bevétele után elkezdett megint görcsölni a hasam, ami reggelre elmúlt, éjszaka nagyon gyenge vérzésem volt. Ma egész nap nem volt semmi, de este ismét elkezdett fájni a hasam és minimális mennyiségű vérzésem is volt. Ez normális, vagy minél hamarabb el kéne mennem a nőgyógyászomhoz? Ha ilyen pecsételő vérzésem van, akkor megfelelő védelmet nyújt a tabletta?2012. dec. 28. 19:54
1/4 anonim válasza:
Azonnal kérj időpontot az orvsodhoz. Az ilyen spontán vérzések komoly betegség tünetei lehetnek...és nem, nem kéne vérezned. A tablettával pont, hogy nem fordul elő vérzés akkor, amikor nem számítasz rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Bár a betegtájékoztatóban az volt, hogy pecsételő vérzés jelentkezhet, csak az nincs benne, hogy meddig. 28-án még fájt a hasam, de nem véreztem, tegnap pedig már semmi nem volt. Lehet, hogy a 7 gyógyszermentes nap utáni hormonadag váltja ki? Január 7-re kaptam időpontot, gondolom addig védekezzünk más módon is, ugye?
2012. dec. 30. 11:46
3/4 anonim válasza:
A gyógyszer valamelyik összetevőjére vagy érzékeny, ezért vérzel. Minden esetre meg kell jegyeznem, nem sok észre vall, hogy ezt itt kérdezed meg. Egyenesen orvoshoz kell menni, nem laikusoktól kérdezni...
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A válaszod első felét köszönöm, a második felére pedig csak annyit reagálnék, hogy kérlek nézd meg a kérdés kiirásának dátumát, a két ünnep között NEM rendelt az orvosom, telefonon NEM tudtam elérni, ezért tettem fel a kérdésemet itt, hátha valakinek volt már hasonló tapasztalata és az ő orvosa által elmondottakat el tudja mondani nekem. De azért köszönöm a válaszod, tényleg...
2013. jan. 7. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!