Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintettek mi lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek mi lehet?

Figyelt kérdés

Tehát az a hiba történt hogy 22. én a barátommal lefeküdtünk csak bent maradt a gumi, azt ki is szedte nagy nehezen de viszont. Valoszinü hogy baj történt mivel hogy biztos vagyok benne hogy a gumiból a dolog belém ment! Szóval még másnap 23. án elmentünk a gyógyszertárba kiváltottunk egy 72 órás tabletát a 15. órában vettem be! Most van 28. és már késik egy hetett szerintettek mi lehet terhes vagyok vagy most mit gondoljak? Oltogatást nem kérek mert szerintem ez nem vicces! Köszi.

16/L

2012. dec. 28. 10:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
VÖRÖS KÓD - VÖRÖS KÓD! - Szar van a puncsban!
2012. dec. 29. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!