Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 24-én kezdtem el szedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24-én kezdtem el szedni a Lindynette 20 fogamzásgátlót. Az orvosom azt monda, hogy rögtön véd, nyilván azt is belekalkulálta, hogy amíg menstruálok, nem szexelünk.10-11 bevett tabletta után szerintetek akkor már lehet óvszer nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 27. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet.
2012. dec. 27. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
szerinted neki bele lehet csak úgy magától kalkulálni, hogy biztos nem szexelsz amíg menstruálsz? látott ő már mindent szerintem, szóval ilyenekkel nem szórakozik, hogy persze persze véd, aztán meg ha mégis szexeltek nem... azért gondolkodj már... ha azt mondja, hogy első naptól véd, akkor az úgy is van, meg a legtöbb fogamzásgátló az első szemtől véd, az enyém is (sensonette)
2012. dec. 27. 22:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat!
2012. dec. 28. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!