Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tri-Regol: vitaminos vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manócska'90 kérdése:

Tri-Regol: vitaminos vagy sima? Ezt kérdezte a gyógyszerész. Nem is tudtam, hogy ilyen van.

Figyelt kérdés

Már 4. hónapja szedem a Tri-Regolt, de eddig én ilyenről még nem hallottam. Ráadásul a vitaminos még párszáz forinttal olcsóbb is, mint a "sima". Tud valaki erről mondani valamit? Mármint van valami jelentős különbség a kettő között, milyen vitaminokról van itt szó, stb. (Azt azért tudom, hogy az az alapvető különbség, hogy az egyik vitaminos a másik meg nem.)

Végül egyébként a simát választottam, mert úgy voltam vele, hogy ezt írta a doki + már ezt szedem egy ideje és semi gáz nincs vele, inkább nem "kockáztatok".

2009. aug. 24. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ennyi erővel az itt olvasható össze kérdést ki lehetne guglizni. de ezt az oldalt azért találták ki, hogyha nemakarsz guglizni, akkor ide írkálsz.

úgyhogy ne háborodjon már fel a sok idegbeteg pattogós, mert baromi idegesítő h semmilyen hasznos válasszal nemtudnak szolgálni, csak azzal h guglizd ki, vagy kérdezd meg mástól. hát ez baromi hasznos, jah.

2009. aug. 24. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
sajnos nagyon kevesen tudjak de a fogamzasgatlot szedo noknek nagyon ajanlott B2 vitamint (riboflavin) szedni. lehet h ez van benne. ha igen, akkor mindenkepp ajanlom.
2009. aug. 24. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem az a +7 vastabi pont jó,legalább nem kell külön vastabit venni és külön szedni,és igy az sincs,hogy "elfelejtem" mikor telik le a 7napos szünet
2009. aug. 24. 16:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindenkinek, aki nem azért írt, hogy szekáljon!

Akik olyan "kedvesek" voltatok: azért tettem fel itt a kérdést, mert 1000+1 dolgom van és nemigazán van 2 percnél több időm egyhuzamban a gépnél. Így pedig csak elolvasom a válaszokat azoktól, akik ismerik és esetleg - emint látom - szedik is. Nem mindenkinek van ideje ennyit a gép előtt ülni!

2009. aug. 24. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!