Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tri-Regol: vitaminos vagy sima? Ezt kérdezte a gyógyszerész. Nem is tudtam, hogy ilyen van.
Már 4. hónapja szedem a Tri-Regolt, de eddig én ilyenről még nem hallottam. Ráadásul a vitaminos még párszáz forinttal olcsóbb is, mint a "sima". Tud valaki erről mondani valamit? Mármint van valami jelentős különbség a kettő között, milyen vitaminokról van itt szó, stb. (Azt azért tudom, hogy az az alapvető különbség, hogy az egyik vitaminos a másik meg nem.)
Végül egyébként a simát választottam, mert úgy voltam vele, hogy ezt írta a doki + már ezt szedem egy ideje és semi gáz nincs vele, inkább nem "kockáztatok".
ennyi erővel az itt olvasható össze kérdést ki lehetne guglizni. de ezt az oldalt azért találták ki, hogyha nemakarsz guglizni, akkor ide írkálsz.
úgyhogy ne háborodjon már fel a sok idegbeteg pattogós, mert baromi idegesítő h semmilyen hasznos válasszal nemtudnak szolgálni, csak azzal h guglizd ki, vagy kérdezd meg mástól. hát ez baromi hasznos, jah.
Köszönöm szépen Mindenkinek, aki nem azért írt, hogy szekáljon!
Akik olyan "kedvesek" voltatok: azért tettem fel itt a kérdést, mert 1000+1 dolgom van és nemigazán van 2 percnél több időm egyhuzamban a gépnél. Így pedig csak elolvasom a válaszokat azoktól, akik ismerik és esetleg - emint látom - szedik is. Nem mindenkinek van ideje ennyit a gép előtt ülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!