Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes a barátnőm? Rosszullét mell feszulés hányinger sos még fiatalok vagyunk
Lehet hogy kamu :D
Viszont az is igaz hogy SZTKs nőgyógyásznál én is álltam már sorba 1.5-2 órát
Ha nem terhes lehet örülni és VÉDEKEZNI
nem megszakítással, nem naptármódszerrel, sem vudu varázslattal
HANEM óvszerrel vagy tablettával
könyörgöm....
Ha nem kamu.
Akkor egy tapló vagy!!! Minek vetted rá, hogy ne védekezzetek? Tényleg ilyen gyökér vagy? Arra nem gondoltál, hogy terhes lehet? Egy abortusz (ha elmegy rá) komoly dolgog, nemcsak testileg, de lelkileg is megviselheti. Ha meg megtartja az egész életét felborítja (nemcsak a sajátját) a baba érkezése. Miből fogja eltartani, sulit befejezni, szülők? És te? Gondolom, ha ilyen gyökér vagy, akkor lelépsz az első komolyabb baj után...
Hát izé... azt kell mondjam, hogy hatalmas kamu a kérdés.
5 hetes (a leírt adatok alapján ugyanis nőgyógyászati értelemben 5 hetes terhességről beszélünk) terhességet a nőgyógyász egyetlen módszerrel tud megállapítani: HCG-szint ellenőrzésével. Na most egy vérvétel eredménye nincs meg fél óra alatt.
Ultrahangon 5 hetes terhesség még nem látszik - én voltam 5 hetes terhesen már nőgyógyásznál, és csak megvastagodott nyálkahártyát látott, vissza kellett mennem bő 1 héttel később!
Szóval a leírtak orvosilag egyáltalán nem állják meg a helyüket kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!