Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány vagy a fiú vegye az óvszert? Vagy ez mind1? Minden nagyobb helyen lehet kapni? És ugye kiadják 18 év alatt is?
Jobb, ha a pasi húzza fel magának. Nekem már húzta fel lány, pár másodperc múlva le is esett. Még jó hogy nem az akció "csúcspontján".
Persze biztos vannak gyakorlottabb csajok is, akik jól föl tudják húzni.
Az óvszerről való gondoskodás akkor is a pasinak a feladata és felelőssége.
Nincs korhoz kötve, ez nem alkohol vagy cigi.
És lány is megveheti, elvégre neki is érdeke a védekezés, nálunk pl. legtöbbször én veszem meg, mert én városban lakom, a barátom meg faluban, így nekem könnyebb beszereznem, mert felénk van egy csomó nagy üzlet, ahol rendes áron be tudom szerezni, náluk meg csak egy kis üzlet van, ahol drágábban is árulják, meg a kínálat se túl nagy... Aztán utólag mindig kifizeti.:)
A méretről meg annyit, hogy hosszúságban mindegy, mekkora egy óvszer, max. nem kell végig letekerni, ennyi.
Szélességben is van egy szabványméret, a legtöbb óvszer ehhez van igazítva, de pl. a Masculan óvszer egy kicsit szűkebb, a Durexnek meg van tágabb változata.
19/L
Már sajnos nem adják ki 18 alatt. Elvileg!!! de ilyen rossmamba meg dmbe kiadják még
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Hülyeség, nyugodtan vehetsz 18 év alatt is óvszert, ne dőlj be annak a hülye linknek.
Egyébként 15 centihez is jó a szabványméret, méghozzá azért, mert nincs más. Ha jó, ha nem, nincsenek különböző méretezések. De nincs gond, ha hosszabb az óvszer, mint a péniszed, akkor max. nem tekered le végig, ennyi.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!