Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy rá az esély, hogy teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy rá az esély, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek(stodette).Kedd este vettem be az utolsó szem antibiotikumot (augmentin duo) és szerdán együtt voltam a barátommal, de nem használtunk kiegészítő védekezést. Mennyire féljek? Nagy rá az esély hogy terhes vagyok?
2012. dec. 16. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire nincs hatással a fogamzásgátlóra.
2012. dec. 16. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az esély mindig meg van rá...fel kellene hívni a háziorvost,vagy a nőgyógyászt, hogy pont az augmentin mennyire befolyásolhatja a dolgot!

Vegyél egy tesztet majd..Én a helyedbe,ha ilyen előfordul,akkor legalább úgy csinálnám,hogy a pasi ne élvezzen beléd...

2012. dec. 16. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:

A megszakítás k.rvára hasztalan. Ennyi erővel bele is élvezhet.

Amúgy meg nincs hatása, mint írtam.

2012. dec. 16. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

A tájékoztató szerint gyengíti a hatását, bár azt nem írja meddig kell kiegészítő védekezést alkalmazni. Kellő idő múlva csinálj tesztet és legközelebb figyelj oda jobban!

2012. dec. 17. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Bizony van esély, hogy teherbe ess.

Az Augmentin tájékoztatójából másolom:

"Beszélje meg orvosával vagy gyógyszerészével, ha fogamzásgátló tablettát szed. Mint egyes más antibiotikumok esetében, szükséges lehet kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazására is."

A kiegészítő védekezés 7 nap. Az antibiotikum szedése alatt és azt követően is óvszert kell használni. A mai nappal bezárólag máshogy is kellett volna védekeznetek.

"A megszakítás k.rvára hasztalan. Ennyi erővel bele is élvezhet."

Baromira nem! Igen, egy kisfickó is elég és ezért NEM hatékony kellőképpen a megszakítás, de

azt te sem gondolhatod komolyan, hogy ugyanakkora az esélye annak, hogy 20 millió/ml-ből célba ér 1, mint hogy 10-20-ból célba ér 1.

A semminél a megszakítás is jobb. Főleg kiegészítő védekezésként.

Kérdező!

Két hét múlva csinálj tesztet!

És máskor légy körültekintőbb.

Még helyes szedés mellett is van némi esély a terhességre, de így, hogy nem tartod be az utasításokat, még több!

2012. dec. 17. 10:21
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, teszt negatív és meg is jött :)
2012. dec. 30. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!