Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy rá az esély, hogy teherbe estem?
Hát szerintem az esély mindig meg van rá...fel kellene hívni a háziorvost,vagy a nőgyógyászt, hogy pont az augmentin mennyire befolyásolhatja a dolgot!
Vegyél egy tesztet majd..Én a helyedbe,ha ilyen előfordul,akkor legalább úgy csinálnám,hogy a pasi ne élvezzen beléd...
A megszakítás k.rvára hasztalan. Ennyi erővel bele is élvezhet.
Amúgy meg nincs hatása, mint írtam.
A tájékoztató szerint gyengíti a hatását, bár azt nem írja meddig kell kiegészítő védekezést alkalmazni. Kellő idő múlva csinálj tesztet és legközelebb figyelj oda jobban!
Bizony van esély, hogy teherbe ess.
Az Augmentin tájékoztatójából másolom:
"Beszélje meg orvosával vagy gyógyszerészével, ha fogamzásgátló tablettát szed. Mint egyes más antibiotikumok esetében, szükséges lehet kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazására is."
A kiegészítő védekezés 7 nap. Az antibiotikum szedése alatt és azt követően is óvszert kell használni. A mai nappal bezárólag máshogy is kellett volna védekeznetek.
"A megszakítás k.rvára hasztalan. Ennyi erővel bele is élvezhet."
Baromira nem! Igen, egy kisfickó is elég és ezért NEM hatékony kellőképpen a megszakítás, de
azt te sem gondolhatod komolyan, hogy ugyanakkora az esélye annak, hogy 20 millió/ml-ből célba ér 1, mint hogy 10-20-ból célba ér 1.
A semminél a megszakítás is jobb. Főleg kiegészítő védekezésként.
Kérdező!
Két hét múlva csinálj tesztet!
És máskor légy körültekintőbb.
Még helyes szedés mellett is van némi esély a terhességre, de így, hogy nem tartod be az utasításokat, még több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!