Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlás. Rémálom!?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlás. Rémálom!? Bocsi a terjengős részletezésért.

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves vagyok, 5 éve van barátom, aki fél év együtt járás után vette el a szüzességemet. 19 évesen teherbe estem óvszer használata mellett ( minden bizonnyal kiszakadt...) akkor abortuszra mentem, ami nagyon megviselt lelkileg. Fogamzásgátlót nem szedtem mert IBS-em van, így sajnos gyakran van enyhébb/erősebb hasmenésem, feleslegesnek tartottam (az orvosom is) a tabletta szedését mert így elég kiszámíthatatlan lenne, hogy éppen védett vagyok e vagy sem... Ennek ellenére jelen pillanatban is szedem mert a kiszakadt óvszer (és következményeinek) emléke és az, hogy megint megtörténik, tiszta idegbeteggé tett a nem kívánt terhesség kapcsán, igyekszem több fronton is megelőzni. Voltam annyira szerencsétlen, hogy az óvszer kiszakadás újra megtörtént (szex után vettük észre hogy gyakorlatilag a gumi felső része teljesen szétment, pedig nem nyúl módjára szexeltünk és nem is valami olcsó vackot használunk) így bevettem egy esemény utánit, lehet 1% esélyem lett volna a terhességre de nem kockáztathattam. Kezdek viszont becsavarodni, nagyon megvisel az egész fogamzásgátlási mizéria és a 2 majdnem terhességem. A szextől már csak gyomoridegem lesz és nem tudom mit tegyek, légyszi segítsetek!

2012. dec. 16. 23:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ahogy már fentebb is írták, a hüvelygyűrű jelenti számodra a megoldást, mivel ennél nem számít a hasmenés, helyben szívódik fel a hatóanyag, nem a gyomorban.

Mellette viszont teljesen felesleges még megszakítást is alkalmazni, az is tönkreteszi a szexuális élvezetet, és neked úgy látom, azzal is gondod van a terhességtől való félelem miatt. A Nuvaring hibaszázaléka 1 ezrelék, ami nagyon-nagyon minimális! Rábízhatod magad!

2012. dec. 19. 12:05
 12/16 A kérdező kommentje:

Örülök ennek a hüvelygyűrűnek, a doki is mondta hogy ez lenne a legalkalmasabb nekem és sok helyen olvastam, hogy nagyon szeretik a nők :) Csak azt nem értem miért nincs nagyobb népszerűsége, ezerszer jobbnak tűnik a tablettánál és több előnye is van... Van valaki aki mondjuk kicsit meghízott tőle? Vagy az mitől függ, hogy valakinek felcsúsznak a kilók a gyűrűtől?

Puszi :)

2012. dec. 20. 11:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Attól függ szerintem, hogy ki eszik többet. :) Én alapból hízásra hajlamos vagyok, de a gyűrű mellett konkrétan fogytam 5 kilót.

Szerintem azért nem népszerű, mert talán még mindig elég kevesen ismerik, másrészt nem kimondottan olcsó (sokaknál elsődleges szempont az ár). Én kimondottan ezt kértem a nőgyógyászomtól, és abszolút egyetértett, ajánlotta, pedig 35 felett vagyok. Szerintem nagyon kényelmes és biztonságos fogamzásgátlási mód.

2012. dec. 20. 11:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy 3 havi adag kb 10ezer Ft, ez igaz? :) Szerintem ennyi még pont belefér.
2012. dec. 21. 09:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Így van annyi :)

2012. dec. 21. 09:47
 16/16 anonim ***** válasza:
tesómé olyan, hogy 3 havi kerül 6000ft-ba, kérdezd meg a dokit ;-) bár neki eleve alacsony hormontartalmú van, mivel volt már daganata.
2012. dec. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!