Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Több mint 50 napja késik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muffinlány kérdése:

Több mint 50 napja késik, volt már ilyen vkinek?

Figyelt kérdés
Eseméyn utáni tablettát vettem be szeptember végén, mindent a leirtak szerint.Mostmár 3 hónapja nem jött meg, csináltam már kb 15 tesztet mind negatív lett, dokinál voltam, nem lát semmit, vkinek volt már ilyesmi gondja?
2012. dec. 15. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze,minden terhes nőnek késik 9 hónapot.
2012. dec. 15. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Illetlenség ilyet kérdezni, de mint orvos. Test tömeged mennyi ?
2012. dec. 15. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Eseményutánival még nem volt dolgom,de ha előtte normális volt a ciklusod,és most ennyit késik,akkor biztosan az eseményutáni,a stressz,hormonzavar okozhatja.
2012. dec. 15. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:

és minden terhes nőnek 15 teszt negatívat mutat(hozzáteszem 4-5 naponta csinálok 1et..)

testtömegem 60 kg

2012. dec. 15. 20:30
 5/7 Komplikato ***** válasza:

Hát nem vagyok orvos, de a különböző fogamzás gátlók eléggé be tudnak kavarni ugye. Most 3 hónap vagy 50 nap? Csak azért kérdezem, mert ha köztes esemény maradt ki, akkor 57-59 napra rá jön a következő. Bár lehet egy gyógyszer ennél jobban is össze zavarhatja a rendes működést.

Gondolom a kolléga azért kérdezte a testtömeg-indexet, mert túl nagy vagy túl alacsony testszar szint esetén is csúnya hormonproblémák, és szélsőséges esetben akár a petefészek leállását is okozhatná. De itt nyilván nem.

2012. dec. 15. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy köztes esemény maradt ki? ezt még nem hallottam.
2012. dec. 15. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász tud olyan bogyit adni amitől megjön neked.

Szerintem 15 terhességi teszt elég lesz nem kell baba miatt aggódnod :) biztos nem vagy terhes ekkora babár már simán látnának ultrahangon, ne aggódj.

Szerintem valahol máshol kell a problémát keresni, érdemes lenne egy alaposabb vizsgálat egy privi nődokinál.

2012. dec. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!