Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet a baj? Miért késik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Miért késik?

Figyelt kérdés
Már 7. napja hogy késik a menstruációm, a hasam fájdogál a mellbimbóim is nagyon fájnak és fehér folyásom is van. Nálam ez mindigis azt jelentette, hogy már megfog jönni, de még semmi.A menzeszem mindigis rendszertelen volt... Vagy 2-3 nappal hamarébb vagy később jött meg, de ennyit még nem késett. A barátommal megszakitásos móddal védekezünk (tudom, felelőtlenek vagyunk, de épp most kezdeném el szedni a fogamzásgátló szedését.Orvosnál is voltam 3hete akkor minden rendben volt, azóta csak 1x voltam a barátommal. Nyugtassatok meg, szerintetek lehet valami ? :S Lehet a sok stressztől ? :S előre is köszönöm...

2012. dec. 1. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet
2012. dec. 1. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:

tök jó!

És gondolkodtál már hogy fogod hívni ha lány lesz vagy ha fiú?

2012. dec. 1. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:

"tudom, felelőtlenek vagyunk, de épp most kezdeném el szedni a fogamzásgátló szedését."

Sokra méz vele, ha már teherbe estél...

Nem igaz, hogy egy pár hetet nem bírtatok volna ki kotonnal.

Ha ennyit még sosem késett, akkor bizony esélyes a terhesség.

Talán nem ártana tesztet venni és megcsinálni ahelyett, hogy homokba dugod a fejed.

2012. dec. 1. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön ijesztgetni a másikat. -.-

Nem hiszem hogy terhes vagy csak túl stresszeled az egészet. Hamarosan meg fog jönni.

2012. dec. 1. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Van egy jó módszer, több ilyen esetben segített: egyél fahélyas kajákat: palacsinta, madártej, fahélyas péksüti, forró kapuchinó jól megszórva stb. Másnapra tuti a siker és megjön a menzid! (írj köszönő privit ha bejött)
2012. dec. 1. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem csak túl stresszeled, menj el orvoshoz, majd megnyugtat
2012. dec. 1. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:

"Nem kell rögtön ijesztgetni a másikat. -.-

Nem hiszem hogy terhes vagy csak túl stresszeled az egészet. Hamarosan meg fog jönni."

Igazad van, várjon még két hónapot, hátha megjön. Nehogy véletlen még azt is el tudja dönteni, hogy mit akar a gyerekkel, hanem tutira meg kelljen szülnie.

Jézusom...nem ijesztgetés. De ha 7 napja késik neki, akkor talán nem a sültgalambra kellene várni, hanem csinálni egy istenverte tesztet.

Elég szomorú, hogy ez egy szexuálisan aktív embernek eszébe sem jut.

2012. dec. 1. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:

egy átlagos teszt a fogantatás után 12 nappal mutatja ki leghamarabb ha terhes. kérdés hogy mikor volt a barátjával, és hogy MI AZ ISTENVERTE RETKES FRANCÉRT NEM VÉDEKEZTEK NORMÁLISAN????

Jó tanács: ha hü.lye vagy a szexhez akkor ne csináld -.-

2012. dec. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!