Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe estem volna?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe estem volna?!

Figyelt kérdés
A menstruációm 5. napján lefeküdtem a barátommal, de kiszakadt a gumi, amit csak aktus után vettünk észre. De nem élvezett belém, mert mindig időben kihúzza még gumival is. Ma kellene elvileg megjönnie, de még nem jött. Semmi terhességre utaló jelet nem tapasztaltam magamon. Most akkor terhes vagyok?
2009. aug. 22. 10:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagy az , sztem tuti nem!
2009. aug. 22. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Persze hogy lehetsz hiszen kiszakadt a gumi és beléd mehetett a sperma. Fehérfolyás nem a menstruáció jele.

De ha enbyire tudatlan vagy minek fekszel le valakivel is? Ebből lesz a baba ilyen korban.... Felelőtlenség.

2009. aug. 22. 15:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
szia! nem vagy terhes nyugodj meg! nem olyan egyszerű teherbe esni sperma nélkül, jó...ott az előváladék is, de nagyon kicsi az esélye, szal nyugi! a menstruációd pedig azért nem jön meg sztem mert idegeskedsz. csinálj tesztet is, ha megnyugtat!
2009. aug. 22. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

5. napon, gumival, előváladékkal szinte lehetetlen. De ott van az a szinte (: Olyan 5%-ot mondanék, hogy terhes vagy.

A fehér folyás általában a ciklus utolsó napjaira jellemző. Szerintem 1-2 és meg is jön, nem kell parázni.

Ha nem, na akkor futás tesztért..

2009. aug. 23. 01:33
 15/18 anonim válasza:
100%
15.35-ös válaszoló: azt sem tudod hogy hány éves!
2009. aug. 24. 10:28
 16/18 anonim ***** válasza:

A teszt jó ötlet. Amúgy 75% nem.

És használjatok inkább pharmatex kúpot, az nem szakad ki.

2009. aug. 24. 11:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, mert az előváladékban is lehet sperma. A naptár módszerre meg ne alapozz...Én is mensi alatt fogantam...
2009. aug. 24. 12:38
 18/18 anonim ***** válasza:

sztem ne azon parázz h terhes vagy-e v sem,mert attól ideges leszel és még később jön meg.este fogd megad és feküdj bele a kádba,ami tele van forróvízzel ott lazulj el egy fél v 3/4-ed órára,és mielőtt lefekszel igyál meg 2 dl vörösbort,de ha lehet vmi normálisat,de koccintóst.Így ha reggelre nem is de csütörtök reggelre tuti h megjön.Nekem már ez bevált :)

de h megnyugodj vegyél egy tesztet,DM még nyitva van 7ig

2009. aug. 25. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!