Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? L/16...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? L/16 Nagyon fontos.

Figyelt kérdés

Pár napja pettingeltünk a barátommal. Még nem szexeltünk (szüzek vagyunk). Volt rajtunk ruha ugyan,de neki orgazmusa volt. Az a kérdés,hogy ruhán keresztül át tud-e jutni a sperma valahogy,úgy hogy a hüvelyembe is bejut?

Tudom,hogy kicsit buta kérdés,de egyszerűen NEM TUDOM! Valószínű,hogy nem,de nem vagyok benne biztos...

Segítsetek légyszíves...

Köszönöm!

2009. aug. 21. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy terhes nyugi 16/F
2009. aug. 21. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
mission impossible
2009. aug. 21. 19:11
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Első vagyok. Még, ha nem lenne rajtad ruha, akkor se valószínű, hogy bejutna.. csak, ha már beléd rakta.
2009. aug. 21. 19:11
 4/12 anonim válasza:
75%

ha ennyire nem tudsz semmit a szexről akkor ne csináld...olvasgass még egy kicsit

am nyugodj meg nem vagy terhes

2009. aug. 21. 19:12
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Hogy lehettek ennyire gyerekek még? Ha ruhán keresztül megy át a sperma, általában 5-ös ikrek fogannak. Menj az orvoshoz azonnal!
2009. aug. 21. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
de bunkók vagytok. ti nem voltatok fiatalok? Nyugi, ez így nem lehetséges.
2009. aug. 21. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetsz terhes, nyugi. de azért nézz majd utána a fogamzásgátlásnak, mielőtt lefekszel valakivel, nehogy baj legyen!
2009. aug. 21. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

"de bunkók vagytok. ti nem voltatok fiatalok?"

dehogy nem, de nem voltam ennyire marha. fel se merült bennem ilyen. ehhez kell némi alapvető logika...

2009. aug. 21. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
kis csitri kérdező, minden választ lepontoz aki nem nyalja ki a seggét:D:D szánalmas, meg te is az vagy kérdező... nagyon remélem terhes vagy ha már ennyi eszedvan..
2009. aug. 21. 20:16
 10/12 anonim válasza:

Nyugi nem vagy terhes.

Ja és üzenem minden szemét válaszadónak az olyanoknak mint az előttem szóló.

1. Honnan veszed h a kérdező pontozgat.. szánalom.

2. Miért nem lehet rendesen megmondani lehet h kicsit tudatlan de vannak ennél 100000× rosszabb kérdések is ott osztjátok az észt.

2009. aug. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!