Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminelle-t szedek 8 napja, a ciklusom 1. napja óta. Viszont hibát vétettem, nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eléggé hülyén ábrázolták a nyilakat, hogy melyik héten melyik sort kell bevenni és 3 tabletta után, úgy tünik rosszul folytattam, a 3. hétről szedtem be már a másik 3 tablettát. Jelölés nincs arra hogy melyik héten melyiket kell bevennem, nem tudom van-e jelentősége, hogy elrontottam? És mit kéne tennem?2009. aug. 20. 11:26
1/6 anonim válasza:
jónagy barom vagyXD
szerinted van jelentősége? bevannak napra programozva a kis bogyók?
TÖK MIND1 HOGY MEIKET ÉS MIKOR VESZED BE
csak minden nap 1 et lehetőleg 1 időben
az ami rajta van az csak megkönnyíti a dolgodat hogy nyomonkövethesd -.-
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ, bár picit udvariasabbra számítottam, de segítettél..
2009. aug. 20. 11:32
3/6 anonim válasza:
gondolom nem 10 éves vagy, ha pedig már ennél több akkor lehetne annyi logikád ha már fogamzásgátlót szedni tudsz, hogy megnézed a tájékoztatót és rájöhetsz hogy minden gyógyszerben ugyanaz a hatóanyag, még a saját fogamzásgátlódat sem ismered. annyira bosszantó hogy másoktól várod el hogy begépeljék neked a teljesen egyértelmű választ hogy tök mindegy melyik nap melyiket veszed be mert minden szem ugyanaz, ahelyett hogy kinyitnád a tájékoztatót és használnád a fejecskédet!
4/6 A kérdező kommentje:
és nem napra hanem mondjuk hétre "programozva". de mind1, tudom hogy barom voltam.
2009. aug. 20. 11:33
5/6 anonim válasza:
mivel minden tabletta ugyanolyan, így nincs jelentősége! Az csak azért van, hogy jobban tudjad követni! De amúgy nem akarok paraszt lenni, de hogy lehet elvéteni?:D
Pl.: ha szerdán kezded el, akkor nem sorba mész? tehát mindenkép az eslő sorból kell elindulni utána meg sorban haladni:D szóval egy kicsit fura, hogy hogy vétetted el:D
Szóval a lényeg az, hogy mindennap kb azonos időben vedd be a gyógyszert!
6/6 anonim válasza:
második vagyok, igen tudom hogy 3 sor tabletta van én is ezt szedem de ha megnézed a két oldalát akkor ellentétes irányba megy a nyíl vagyis te az egyik oldalt nézed és aszerint szeded hogy követni bírd. a gyógyszerek amiknél lényeges hogy melyik szemet mikor veszed be, azok nem napokra vannak bontva mivel nem tudhatják hogy neked a hét melyik napján fog megjönni, így mikor fogod kezdeni a levél gyógyszert, hanem számozva vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!