Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen mellékhatása lehet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mellékhatása lehet egy pár éve le járt fogamzás gátlómnak?

Figyelt kérdés
Amilyet szedtem olyan volt az egyik ismerősömnek és nekem adott 2 hónapit...és csak most vettem észre hogy 3 éve le járt :O :(
2012. dec. 4. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
cifrafosás
2012. dec. 4. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
terhesség
2012. dec. 4. 22:53
 3/6 anonim válasza:
Hát véleményem szerint inkább ezt egy orvostól kellene megkérdezned, de ha tippelnem kellene, szerintem nem éri el azt a hatást amit kellene ha már 3 éve lejárt :S
2012. dec. 4. 22:53
 4/6 A kérdező kommentje:
valami sulyosabbra gondotlam.... remélem semmi maradando...a terhességen kívül , mert syerencsére ebben az idöben éppen nm volt senki...
2012. dec. 4. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor meg minek szeded? Ráadásul anélkül, hogy orvoddal konzultáltál volna? Az ismerősöd meg marha jó fej, hogy rád sózza a 3 éve lejárt tablettát. Legalább még fizettél is érte?

Jó eséllyel nem lesz semmi bajod, max. nem hat...

2012. dec. 4. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:

A babához szükséges pelus,étel,bútor stb kicsit drágább,mint 2 havi fogamzásgátló!Szerintem ne szórakozz ilyennel...

A másik meg az,hogy ki tudja milyen hatással lesz a szervezetedre!

2012. dec. 27. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!