Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyha gumit hasznalunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha gumit hasznalunk lehetek terhes?

Figyelt kérdés
most lessz az elso...es elegge izgulok....ha nem ocska gumit hasznalunk akko is kiszakadhat????pl a durex az jou???
2008. máj. 26. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:

A durex az télleg jó, de life style(nem tom leírni:D)az is nagyon jó! Ha rendesen felhuzza a párod a gumit és nem hagy felül levegőt és azé vmikor nézitek h h van a gumi, akkor semmi baj nem lesz!!!:) Am én tapasztalatból mondom h nézétek,me mindent jól csintunk és kiszakadt a gumi, de ne akarlak megijeszteni,csak mondom h nagyon figyeljetek oda:)a durex az naon jó:)mondjuk az olcós is jó lehet, de azé ne azzal kezdjétek!:)Am a fiúnak is most lesz az első???

Sok sikert!!:)

2008. máj. 26. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
A durex jófajta. De kiszakadhat, arra vigyázzatok. És ne izgulj, próbáld meg magad majd elengedni.
2008. máj. 26. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Aktus után ha a pasi benned marad, akkor egy idő után a pasi pénisze kicsit összehúzódik (nyugodt állapotba kerül) és ilyenkor lehetséges, hogy a sperma "kiszivárog", tehát a nő lehet terhes...
2008. máj. 26. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
amugy most lehet, hogy csak nálam de én amig féltem folyamatosan és mindig ellenörizni akartam közben a gumit akkor szakadt el... miota felszabadult vagyok a fog.gátlótol azota semmi baj nincs...
2008. máj. 26. 20:51
 5/9 A kérdező kommentje:
a fiunak is most lessz az elso.....
2008. máj. 26. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Masculan is megbízható márka, ráadásul kapható patikában, és ott olcsóbb ha jól tudom. És olcsó gumit ne használjatok!!! Nekem volt a kezemben olyan, hát még a fogása se jó, a síkosító meg ragad rajta, és olyan vastag, hogy az már tényleg zokni a fiúnak.
2008. máj. 26. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
A márkás gumi is kiszakadhat, de ha rendesen haszáljátok, akkor nem lehet baj!
2008. máj. 27. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
vigyázz a körmöddel, negyon felsérts, akkor tök mindegy milyen, kiszakad és valóban amikor a fiú elélvez ne legyen sokáig benned hanem fogja meg az óvszer a pénisz tövénél és úgy húzza ki, így tuti nem folyi ki a sperma.
2008. máj. 27. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt is meg kell tanulni használni. Én az első alkalomnál mikor együtt voltam az akkori barátomnál teljesen nyugodt voltam és ő is, igazán kellemes életreszóló élmény volt :) Ügyelni kell hogy jó írányba tekerjétek le a gumit,ne maradjon a spermatasakban a végén levegő,és hogy elég síkos legyen és ne stresszeljetek!Itt az élvezetről van szó. Egy gumit akár egy fejre is fel lehet húzni ez komoly, egyetemen tanárunk megcsinálta :):)
2008. máj. 27. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!