Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő után lehet bevenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lehet bevenni a tabit ha egy nap kettőt vettem be? Mivel nem emlékeztem, hogy bevetem e. A betegtájékoztatóban nem olvastam.

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 19:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Ma este háromnegyed 8-kor vettem be mind a kettő szem tabit. Holnap reggel 7-kor bevehetem?
2009. aug. 18. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy csináltad de ha már voltál ilyen ügyes akkor úgy kell, mintha egyet vettél volna be és szeded tovább, következő nap ugyanabban az időben. tehát 20 napig szeded így. a 20 nap után pedig nem tartassz szünetet hanem folytatod tovább, így védett leszel végig.
2009. aug. 18. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy egész nap kimaradt. A tegnapi. Az a nap katasztrófa volt nekem. Köszönöm a választ.
2009. aug. 18. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy nem tudsz emlékezni, hogy bevetted e? Ott vannak a napok hogy ( h, k, sze, cs, p, szo, v) asszem így. És akkor ha az aznapi hiányzik akkor valószínű bevetted. De ha az a bajod ha nem tod milyen nap van akkor nézz egy naptárat, meg amúgy a telód is kijelzi.
2009. aug. 19. 00:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy az akkori napom teljesen a feje tetején volt. Szerintem veled is előfordult már, hogy sok volt a munka. Persze ha dolgozol és egyáltalán van energiád mikor hazaérsz. Nem kell ezért leszólni. Ugy látszik itt ez a szokás ha valaki kérdez és bakit követett el LE KELL HURROGNI!!!
2009. aug. 19. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!