Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdhetem el újra szedni a fogamzásgátlómat?
Bocsi, de hülyeséget csináltál. Igaz, hogy gyengíti a tabi hatását az antibiotikum, de azért nem kellett volna abbahagyni. Én is szedtem most egy hétig torokfájásra gyógyszert,de a tabimat nem hagytam abba. Ilyenkor javasolt a más fajta védekezés!!!!!!! PL: ÓVSZER.
Igen lehet újra mellékhatása. Ja most is majd úgy kezd el szedni mikor először.
Jah és annyi eszed volt, hogy nem nődokival írattál esemény utánit? Hát csak gratulálni tudok...Ha van annyi eszed, hogy szakszerűen (nődoki írja fel) jutsz a 72 óráshoz, bizonyára a nődokid is elmondta volna, mi a teendő.
Annyi eszed sem volt, hogy előkapd a betegtájékoztatót, hogy elolvasd, hogy az antibiotikum kilövi a gyogyit és más módon is védekezni kell? Bizony mennyire egyszerű volna megelőzni a bajt, ha annyi ész lenne, hogy egy nyüves fecnit elolvass és megelőzd a bajt...Csak gratulálni tudok...Bizonyára jó játék kicsinálni a hormonháztartásod...
Most már, hogy így elcseszted, várd meg a köv. rendes mensit és akkor kezdd el szedni. Amúgy nem ártana végre a dokiddal konzultálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!