Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor kezdhetem el újra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdhetem el újra szedni a fogamzásgátlómat?

Figyelt kérdés
Két éve szedek fog.gátlót,Belarát.két hete felfáztam és írt ki a háziorvosom antibiotikumot.Szedtem három négy napig,mire megtudtam hogy nagy mértékben hatástalanítja az antibébit,így hát váltottam ki esemény utánit.Még sosem volt rá szükségem,és nem tudtam hogy fog hatni.A patikus azt mondta hogy szerinte ne szedjem végig azt a levelet.Rá négy-öt napra meg is jött,de akkor nem kezdtem el szedni a fog.gátlót,mert először azt hittem,hogy nem rendes mensi,csak ilyen pecsételő vérzés.Mikor kedjem el megint szedni az antibébit?És megint lesznek mellékhatásai mint mikor először kezdtem szedni,vagy azért már megszokta a szervezetem?És mennyi idő után hat?Mert amikor először kezdtem szedni megvártam az egy hónapot,de a betegtájékoztató csak egy hetet ír.Előre is köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 18. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, de hülyeséget csináltál. Igaz, hogy gyengíti a tabi hatását az antibiotikum, de azért nem kellett volna abbahagyni. Én is szedtem most egy hétig torokfájásra gyógyszert,de a tabimat nem hagytam abba. Ilyenkor javasolt a más fajta védekezés!!!!!!! PL: ÓVSZER.

Igen lehet újra mellékhatása. Ja most is majd úgy kezd el szedni mikor először.

2009. aug. 18. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
De azért nem szedtem tovább,mert bekavart volna a sűrgősségi tabinak.Nem sima megfázásra szedtem be valami gyógyszert,hanem nagy adag hormont,és nem akartam hogy bekavarjon a két gyógyszer,Egyébként Patikus mondta hogy ne szedjem végig.
2009. aug. 18. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Jah és annyi eszed volt, hogy nem nődokival írattál esemény utánit? Hát csak gratulálni tudok...Ha van annyi eszed, hogy szakszerűen (nődoki írja fel) jutsz a 72 óráshoz, bizonyára a nődokid is elmondta volna, mi a teendő.

Annyi eszed sem volt, hogy előkapd a betegtájékoztatót, hogy elolvasd, hogy az antibiotikum kilövi a gyogyit és más módon is védekezni kell? Bizony mennyire egyszerű volna megelőzni a bajt, ha annyi ész lenne, hogy egy nyüves fecnit elolvass és megelőzd a bajt...Csak gratulálni tudok...Bizonyára jó játék kicsinálni a hormonháztartásod...

Most már, hogy így elcseszted, várd meg a köv. rendes mensit és akkor kezdd el szedni. Amúgy nem ártana végre a dokiddal konzultálni...

2009. aug. 18. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem lehet normál,civilizált emberek módjára választ írni.Mindenki követ el hibákat.jah te biztos nem mert te tökéletes vagy!Nem lecseszést kértem hanem tanácsot,de látom ez nem az a hely ahol az ember segítséget kaphat.itt mindenki csak kritizálni tud.
2009. aug. 19. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!