Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen fel lehet iratni fogamzásgátlót?
#2: a pharmatexre gondolsz?
#3: nő
#5: hidd el, h nem rajtam múlik, hogy nem beszélem meg vele, és nem értem, hogy nem tűnt fel neki, hogy már nem vagyok szűz, mikor több, mint 2 éve van barátom, de ő ebben a hitben él, én pedig nem fogok saját magamnak rosszat okozni azzal, hogy elmondom neki, utána meg haragudjon.
#6: Tudom, hogy van gumi, de attól függetlenül félek, h terhes leszek, mert már sokszor kiszakadt, és a fogamzásgátlót amellé szeretném szedni.
#8: Képzeld el, hogy dolgozom, szóval a burkolt sértegetésed nem ért célba. Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de nem hiszem, hogy neked kéne pakolni nekem az érettségről, mert a kommentedből nem épp az jön le, hogy mennyire bölcs vagy. Először is, a "szétteszi a lábát" kifejezést olyanokra szokták használni, akik szétk*ratják magukat mindenkivel, és ha akkora bűn, hogy van egy komoly kapcsolatom, és csak ezzel az egy emberrel fekszek le (hozzáteszem, nem egy hónap után), akkor én bűnös vagyok, és mit mondasz azokra, akik 13 évesen a diszkó mosdójában k*félnek, szóval nekik van erkölcsük és tartásuk, de nekem, aki egy kapcsolatban biztonságosan, nem alkoholos és partidrogos befolyásoltság alatt lefekszek a BARÁTOMMAL (nem egy idegennel), nekem aztán nincs..igazad van. És nem arról van szó, hogy mennyire tartom anyámat, de nem fogok vele leülni az asztalhoz, és elmondani neki, hogy anya nem vagyok már szűz. Bocs, lehet, hogy ezért gyerekes vagyok, de nem fogom tönkretenni a jó viszonyunkat ezzel.
#9: Köszönöm a válaszodat. Ez csak egy ötletként merült fel, és érdekelt, hogy másoknak mi a véleménye erről. Örülök, hogy nem csak ilyen karótnyelt hozzászólók vannak itt a gyiken, mint az előtted író.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!