Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszert le lehet húzni a wc-n? Nem okoz dugulást?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 11:39
2/10 anonim válasza:
Az óvszer tájékoztatójában is benn van, hogy a wc-n nem lehet lehúzni.
4/10 anonim válasza:
legtöbbször nem oda szoktam, de előfordult már, és simán lement és nem dugította el. szóval le lehet.
5/10 anonim válasza:
Mi régen a suliban a betétet is lehuztuk :D
jó nagy baromság volt, de nem lett semmi gond belőle
6/10 anonim válasza:
Nem szabad lehúzni, mert egyszercsak a tisztítómunkások egy marha nagy lufit találnak majd a derítőben.....
7/10 anonim válasza:
Nagyokosok! El kéne olvasni a használati utasítást, ahol egyértelműen le van írva, hogy wc-be nem szabad, ahogy a tampont, betétet sem!!! Lehet lepontozni...Köszöntem :D
Amúgy nálunk még a popsitörlő kendőtől is nagy dugulás lett, nemhogy 1 óvszertől...De kísérletezz csak, hátha elönt a xar, mert eldugítottad a wc-t. Nem hinném, hogy olyan nehéz kivinni a szemetesbe...
8/10 anonim válasza:
én is lehúztam pedig elolvastam h lehet-e vagy sem és lement pedig elolvastam! :D rosszyerek vagyok de mind1!! :D muszály volt!
9/10 anonim válasza:
Ne legyé' értetlen:D
Le lehet, csak nem ajánlott. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!