Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetetlen lenne megszakítással teherbe esni? Nekem nem úgy tűnik.
Még nem tudom. Nem szeretnék gyilkos lenni :(
Szerintem szülök...
Úristen.. féreg faszik.
De ezentúl majd odafigyelsz jobban remélem. A férfiak nem szeretnek kotonnal kefélni, de a nők viszont nem szeretnének (15 évesen) teherbe esni. Ne hagyd magad.
Szerintem mondd el a szüleidnek, ha megértőek Veled szemben, mást nem igazán tehetsz. Abortuszhoz kell szülői beleegyezés is, ha minden igaz. De yilkolni valóban ne gyilkolj.
Minden jót, s nagyobb szerencsét az életben (férfiak terén is)!
Itt nem a gyilkosságon van a hangsúly... hanem a korodon! 15 éves vagy a rettentő kevés! Azt a gec_t meg agyonveretném vkivel!
Sztem fordulj anyudhoz és kérd a segitségét! Ebben nem dönthetsz egyedül!
Én abortusz-ellenes vagyok, de ilyen embernek nem szülném meg a gyerekét!! Fel a fejjel és okosan.
Ird meg hogy döntöttél
L/22
Nekem lehet támadni, de nem lennél gyilkos. Nem hiszem, hogy az a gyerek boldog és normális felnőtt lenne a 15 éves anyjával, apa nélkül. Most ezt nem sértésnek írom, hanem mert ez az igazság. Most fejezted be az általánost... Nem lennél gyilkos, se rossz ember, ha nem szülnéd meg.
Ezért most le lehet pontozni, be lehet szólni, nem érdekel. Gondolkodni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!