Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bazsuszto kérdése:
Kik a történelem legismertebb szerelmes párjai? Akár filmes, valós, rajzfilmes!
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 14:03
4/9 anonim válasza:
Frédi és Vilma, Béni és Irma.
dr. Magenheim és felesége
Károly bácsi és Vilma néni
Mézga Géza és Mézga Gézáné (contra Hufnagel Pisti)
ők természetesen nem a történelem leghíresebbjei.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, lyesmikre gondolok:)
2012. nov. 25. 14:23
7/9 anonim válasza:
a Mester és Margarita
Filemon és Baucis
8/9 anonim válasza:
Vili bácsi és Magdi néni
Big és Carry
9/9 anonim válasza:
Hát ha mesés dolgokban gondolkodunk, akkor nekem Jázmin és Aladdin, Mulán és a csávója (nem emlékszem a nevére:)), Ariel meg a herceg, Csipkerózsika meg az ő hercege, Hamupipőke meg az övé (ezeknek a hercegnek nem is volt nevük, igaz???:)) jut eszembe. Én még ilyesmi mesékre nőttem fel:) 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!