Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek baj van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj van?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 hónapja élek szexuális életet, mindig védekeztünk óvszerrel, időnként utána le is ellenőriztem, hogy nem volt e lyukas, de nem mindig, hiszen elég illúzióromboló tud lenni.

A ciklusomnak most tartok a 27. napján, tudom, hogy egy átlag ciklus 28 nap körül van, de nekem az utóbbi 2 20 és 25 naposak voltak, még nem állt be rendesen, hiszen máskor arra is volt példa, hogy 36-37 napra jön meg. Ezzel amúgy mostanában járok nőgyógyászhoz kivizsgálásra.

Bennem mégis kétségeket ébreszt az, hogy legutóbb olyan rövidek voltak, most meg még semmi jele (előtte mellfeszülés szokott jelentkezni és időnként fehérfolyás - bár fehérfolyásom volt tegnap, de mellfeszülés nem

Szóval szerintetek annak ellenére, hogy mindig védekeztünk óvszerrel, amibe bele is élvezett, és látszólag egyik sem szakadt ki, megtörténhetett a baj?

(és vagy 3 alkalommal fordítva érintette magához a gumit a nagy hévben, esetleg ettől lehet baj? spermicides LS ultrasafe óvszert használunk + olyankor még kézzel le is töröltem úgy nagyjából)

18 L

2009. aug. 17. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgyis nőgyógyászhoz jársz kivizsgálásra, akkor erre is választ fogsz kapni. Szerintem nála jobban senki nem tud erre válaszolni.
2009. aug. 17. 09:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam, hogy megvárom, hogy megjöjjön és csak utána megyek el, hogy amikor megvizsgál reális képet lásson...csak attól félek mi van ha nem jön meg :S

Várom a válaszaitokat.

2009. aug. 17. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az előváladék kívülre került, amikor visszafordította a gumit, abból lehet gyerek...Bár talán, hogy spermicides a gumi...
2009. aug. 17. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az óvszer sem 100%-ig biztonságos, de mivel leellenőrzöd, hogy nem volt-e lyukas, így nem lehet gond. A lényeg hogy normálisan kell alkalmazni.

A másik: ha az óvszerre esetleg került előnedv, a levegőn pillanatok alatt meghalnak benne a spermák ( ha eggyáltalán volt benne ).

De a teszt biztosabbat mondd, mint mi itt...

2009. aug. 17. 13:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!