Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így már teljesen véd a fogamzásgátló ugye?
Most szedek először fogamzásgátlót. Beszedtem az első levéllel. (21 db, Corenelle) A 7 napos szünetben, meg is jött a menstruációm. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Már el is kezdtem a 2. levelet, azon is a 2. szemnél tartok. Így már ugye elméletileg védett vagyok a gyógyszer által, és nem kell kiegészítő védekezés?
Értelmes válaszokat, előre is nagyon nagyon köszönöm!
"7 napos szünetben, meg is jött a menstruációm..."
javítás: neked már nincs menstruációd. Max megvonásos vérzésed, ami köszönő viszonyban sincs az említett biológiai jelenséggel. Ennek akkor lesz jelentősége, ha netalántán nem véd a tabi, mert akkor az tényleg mesi (mivel van ovulációd), illetve még akkor játszik szerepet, amikor terhes vagy tabi mellett, de nem veszed észre, mert a megvonásos vérzésed továbbra is van.
" Így már ugye elméletileg védett vagyok a gyógyszer által?"
Ha a tájékoztatóban ez áll akkor igen. Ha más: nem.
De a gyakorlat az, hogy igen.
Egyébként tabi mellett is lehet peteérés,ezért van az,hogy van aki a gyógyszer mellett esik teherbe.
De egyébként igen,ha szeded rendesen akkor védett vagy 99%-ban.Mert a gyógyszer csak 99%-ban véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!