Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért vannak ilyenek? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyenek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Miért vannak 10 pár éves kis suttyók h kurogatnak össze vissza aztán meg beparáznak h őőő ... és a tabletta mennyibe kerül?

Anyuka, apuka ilyenkor hol van könyörgöm!

FELVILÁGOSÍTÁS?

18 éves szűz srác!

Érdekes én kibírtam idáig is?

2009. aug. 16. 15:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ma már divat lett nekik..... Én 23 vagyok, és 18 évesen vesztettem el. Nem egy olyan csjajal találkozom, aki 15 és már sok pasi megvolt neki. Szülők meg leszarják, nem nevelik őket sztem rendesen, mert akie odafigyelnek, az megbezséli ezeket a szülőkkel.
2009. aug. 16. 15:50
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is kibírtam 17évig és talán még 3évet is elleszek nélküle.

Nálunk sincs a családban felvilágosítás fater szerint magamtól kell h rájöjjek, anyu meg csak elvicceli az egészet és így nem is lehet róla beszélni vele

17/F

2009. aug. 16. 15:51
 3/26 A kérdező kommentje:

Hát igen így van! Nem tudom látátok e a kérdést a kissrc 15 éves 10-15 perc alatt elemnt azt meg még továb dugta a csajt ugyanabban a kotonban azt még ő mondja h figyelt h nehogy kifollyon! :S

Ez aztán az ész!

2009. aug. 16. 15:54
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez a divat. Egy erkölcstelen degenerált rendszerben ami bukásra van ítélve!
2009. aug. 16. 16:01
 5/26 anonim ***** válasza:
28%

Hmm... Hát igazából szerintem mindenki úgy éli a szexuális életét, ahogy akarja. Mindenekelőtt a szülő hibája, hogy nem úgy nevelte a gyerekét, hogy 15 évesen már kurv@ legyen, viszont az szerintem már gáz, hogy ha 19-20 évesen még mindig szűz valaki. Én 17 évesen vesztettem el.

20 F

2009. aug. 16. 16:06
 6/26 A kérdező kommentje:

16:06-os!

Most felvágni akarsz?

Hűűű 17 évessen elvesztetted a szüzességedet!

Aztaaaaaaaa

Büszke lehetsz magadra!

2009. aug. 16. 16:10
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen sztem elég elveszíteni. Tudom már cikizik a haverok azokat akik 16 éves koruknál idősebben vesztették el de sztem ez nem gáz. én 18 évesen vesztettem el, afelett tényleg gáz lenne de sztem ez így ideális.
2009. aug. 16. 16:15
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

de amúgy miért "gáz" még annak lenni x évesen? MIÉRT? Ezt bezzeg nem tudja senki megfogalmazni, szexelni meg minden hülye képes:)

csókoltatom az ilyeneket

16, L

2009. aug. 16. 17:08
 9/26 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem miért ciki 18 felett szűznek lenni. Szerintem nem az, ez egy nagyon hülye felfogás. Igaz én is 18 voltam, de azért mert arra találtam meg azt az embert, akit méltónak éreztem rá.

Ha ez 22 éves koromban jött volna el, akkor addig vártam volna és nem éreztem volna cikinek.

Az a ciki, ha valaki 13-14 évesen már túl van ezen. És még csak nem is ért hozzá. Nincsenek konkrét fogalmai a dolgokról.

De hogy lenne? Hisz gyerek..

Elkeserítő, de szerintem jobb ha mi idősebbek, (akik már tudjuk mit jelent ez) nem idegesítjük ezen magunkat, az Ő életük, Ők szúrják el saját maguknak. Amit most még biztos nem hisznek el, de majd rájönnek pár év múlva.

Mi nem szúrtuk el, ez a lényeg :)

L/21

2009. aug. 16. 18:27
 10/26 A kérdező kommentje:

18:27 nem is beszéltünk arról h ciki!

Arról beszéltünk h ez elkeserítő!

18 vok és srác ja és SZŰZ!

És még meg sincs a jelölt rá!

Szóval ?

akkor mi a gond?

2009. aug. 16. 18:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!