Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Még van 1 szem a tabimból és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még van 1 szem a tabimból és már megjött, mitől lehet?

Figyelt kérdés
5. hónapja szedek hormonális fogamzásgátlót, eddig többé-kevésbé időben jött meg, de ez a hónap kivétel még egy szem gyógyszerem van (estére), de már ma magjött, remélem ez nem akkora baj, nem is tudom mit gondoljak...Kérlek segítsetek, valakivel történt már ilyen?
2008. máj. 25. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! igen, velem is épp ez történt, csak a 2. hónapban. Nekem az csak pecsételő vérzés volt, úgyhogy nem aggódtam, még szokta a szervezetem a tabit. lehet, h neked is az. Vedd be rendesen az utsó tabit, aztán meglátod mi lesz. Mindenképp szedd végig a levelet! Ha utána is gond van, akkor irány a doki.
2008. máj. 25. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Helló!

Nálam is volt ilyen, egyből hívtam a dokit mi a szitu(de nekem is a 2.hónapnál volt), azt mondta a 3.hónapig ok, utána már nem biztos, hogy a szervezeted vs. gyógyszer a probléma.Mindenesetre igen, vedd be azt az utolsót, és ha normálisan menstruálsz, ha nem, szerintem érdeklődj a dokinál. Lehet nem megfelelő a gyógyszered, és azért az nem mindegy...szerintem egy kérdés egyszerűbb, mint egy terhesség.Nem megijeszteni akarlak, de én elmennék a dokihoz:)

2008. máj. 25. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!