Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen módszert választanátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszert választanátok, ha már nem akartok több gyereket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 13:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nuva Ring hüvelygyűrű? Az nincs a tájékoztatón,hogy szoptatás alatt nem lehet használni,csak hogy előtte kérje ki orvosa véleményét. Hormon tartalmú,de a hormon nem kerül a véráramba,ott fejti ki hatását ahol kell,kicsit 'érinti1 a májat,ennyi. Mondjuk 3600ft/hó,de nagyon biztonságos!! A hüvelykúpról lebeszélnélek,dr.-ok szerint 40% az esély a teherbe esésre-csak ezt nem nagyon hangoztatják... Nekem sikerült 1év alatt kétszer teherbe esnem mellette... Sokaknak beválik a szopid fog.gátló is... Érdeklődj a dokidnál,ő mit ajánl.
2009. aug. 16. 22:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gratulációt.:)

A hüvelygyűrűről még nem hallottam, utánanézek. A pesszáriumtól félek, mi van ha elmozdul... vagy nem tudom... Megszakításos módszerrel estem teherbe, igaz, nem kombináltam mással. A naptármódszer is kb olyan biztonságos", mint a megszakításos. Köszi minden válaszolónak!

2009. aug. 16. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Hallottál a pearl-indexről? Nézd csak meg...Nos, lehetséges sterilizálás után is teherbe esni, de ez számít még mindig a legmegbízhatóbb módszernek. Ha nagyon parás vagy, gumi+megszakítás+pharmatex, de a gatyátok rámegy, ha gyakran vagytok együtt...
2009. aug. 17. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:

19:42-es vok megint: ha semmi nem jó,az bizonygáz. Akkor ne szexelj.Nem értem mi a baj a megszakítással és kúppal együtt? Úgy tuti nem leszel terhes! Ha a kúp adott esetben elbír a spermával is ,akkor egy kis előváladék nem foghat ki rajta! Én is ezt használom. Vagy ha azt akarod h beléd menjen,ott a pesszárium,amit meg kell tanulni rendesen felrakni. Van méhnyaksapka is,ez állítólag nem mozdul el,és új találmány: www.femcap.com

Kisebb mint a pessz,ha tudsz angolul,nézd meg! Lehet hogy énis ki fogom próbálni,csak gyűjtök pénzt rá.

De ha már tutibiztos hogy nem akarsz gyereket,akkor köttesd el magad.Ha normálisan megcsinálják,kizárt hogy teherbe ess! Erről mesélj egy kicsit,ismerőseidnél mi törént hogy mégis terhesek lettek? Csak érdekel...

2009. aug. 17. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!