Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e? bővebben lent.
Hát... nem vagyok szakértő, de azért válaszolok.
Lehetsz terhes, még ha nem hagytad volna ki, akkor is. Sőt, gumi használatával is. Mert ugyebár 100%-os védekező módszer nincs. Viszont szerintem nagyon kicsi az esélye.
Kérd ki a nőgyógyászod tanácsát, ha még nem késő, esemény utáni tabletta is szóbajöhet.
Na az előtte válaszolók "Bölcs" tanácsaival sokra mész...
Ha egy tabletta kimarad, akkor semmi gáz. A gyógyszerfejlesztők gondolnak erre. (Humántényezőnek hívják...) Ha viszont össze vissza szeded, 2-3 napokat kihagysz akkor már lehet hogy bent ül a bohóc a sütőbe...:)
(Nem parázz - csak vicceltem)
Óvszer meg legyen otthon, ha ilyen kelekótya a srác. Vagy legközelebb szopni fogsz... Az se rossz. :)
Kihagyott tabletta után 7 napig kell máshogy is védekezni.
Te 2 hete hagytad ki. Már visszaállt az eredeti védelem.
Egyébként az első héten kihagyott tabletta a legveszélyesebb.
Bevetted egyébként a kihagyott szemet?
Szedd rendesen! Még rendes szedés mellett sem 100 %-os a fogamzásgátló tabletta.
"már nemszabadott"
Ezt hogy érted? Milyen gyógyszert szedsz?
A legtöbbnél az az utasítás, hogy "vegye be a kimaradt tablettát, akkor is, ha ez 2 tabletta egyidőben történő bevételét jelenti!".
Egyébként:
nem, nem normális, hogy egy hónapban kétszer jöjjön meg és az se, hogy barnázol.
Ezzel mindenképpen fordulj orvoshoz!
Elég régóta szeded a tablettát, hogy ilyen felmerüljön.
Hormonproblémára utal. Nem tolerálja jól a szervezeted a tablettát. Az is lehet, hogy nem hat jól.
Megnéztem, ennél a gyógyszernél sincs másként.
MINDIG be kell venni a kihagyott tablettát.
akkor mennyi lehet az esélye hogy terhes lehetek??
anyukám korházban dolgozik ezért nemvettem be.. máskor még kb 2-3 hónapja aztmondta ha elfelejtem bevenni( mivel én esténként szoktam) másnap délig kb vagy max 2-3ig bevehetem és akkor olyan 10fele az aznapit.. de ezt későn vettem észre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!