Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A barátommal az utóbbi 2 hónapban hüvelytabletta használatával szexeltünk, nem bennem ment el. Szeptemberben 4.én, októberben 7.én, ebben a hónapban pedig szintén 7.én menstruáltam, teljesen normárlisan. Szerintetek így lehetek terhes?

Normális válaszokat kérnék és nem a régi "akinek nincs esze ne szexeljen" típusú szöveget. Előre is köszi a válaszokat.

2012. nov. 18. 08:36
 1/6 Malats válasza:
Ha normalisan menstrálsz, akkor nem lehetsz. Logikus.
2012. nov. 18. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha jól értem védekeztetek, igaz nem a leghatékonyabb módszerrel, de kiegészítettétek "megszakítással". Te pedig azon izgulsz, hogy lehetsz-e terhes.

Nos ha van szexuális érintkezés, akkor valamekkora esély mindig van a teherbeesésre. Fogamzásgátlás mellett ez értelemszerűen kicsi.

Tehát a kérdésedre válaszolva, igen lehetsz terhes, de erre nagyon-nagyon kicsi az esély. Persze ha ezerből te vagy az az egy akkor, ez nem vigasztal, de ha emiatt aggódsz akkor ne szexelj (akkor tuti nem leszel terhes).

2012. nov. 18. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nagyon csekély esély mindig van,mindenfajta védekezés mellett is.Viszont megtudhatod nagyon könnyen, hogy az vagy-e!Aktustól számított 14. napon elvégzel egy vizeletsugaras terhességi tesztet.
2012. nov. 18. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen lehetsz, csinálj tesztet az aktus után kb 12 nappal és válasszatok egy olyan védekezési módszert amiben jobban megbízol.
2012. nov. 18. 10:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából miattam van ez így, allergiás vagyok szinte az összes óvszerre, tehát fel kell íratnom fogamzásgátlót, de a korom miatt nem biztos hogy lehetséges... nem tudom.
2012. nov. 18. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. nov. 18. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!