Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A pasim megigérte nekem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim megigérte nekem, hogy mielott elmegy kiveszi de nem tette most mit tegyek?

Figyelt kérdés
biztos hogy ettől terhes lettem? nagyon duhos vagyok rá hagyjam ezért el?
2012. nov. 17. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azt hittem a szemetest veszi ki.Lehet,elfelejtette.
2012. nov. 17. 13:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mikor történt ez? Ha ma/tegnap, akkor esemény utána tabletta kell, mert igen, terhes leszel, mivel 10 éves kortól tudja egy normális ember, hogy hogy születik a baba
2012. nov. 17. 13:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Sorra a válaszok:

1. Semmit, szülj egy gyereket!

2. A klónozás óta a halál sem biztos.

3. Ahogy akarod.

2012. nov. 17. 13:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát.. elsősorban jó hülye vagy hogy rábíztad egy ígéretre magad. Másodrészt, érdemes 72 órás tablettát venni. Ha elmúlt annyi idő mindenképp nőgyógyász vagy doki.

Ha nem teszed, akkor elég esélyes hogy terhes leszel. Ami nem hiányzik neked szerintem.

2012. nov. 17. 13:31
 5/14 anonim ***** válasza:
2012. nov. 17. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Esély meg van rá.
2012. nov. 17. 13:38
 7/14 anonim ***** válasza:

bakker, itt még senki nem hallott a 72 órás tablettáról meg ilyesmiről? ennyire tájékozatlanul mennek bele az emberek? és a pasid se hallott róla? ekkora hülyék hogy lehettek h ekkora tájékozatlansággal estek egymásnak?

ki kéne írni ezt a választ egy külön doksiba, onnan copy-paste mindig, ha hasonló alultájékozatlanságról árulkodó kérdés jön ide.

igen, sztem hagyd el, ha ennyire fingja sincs arról, ha elcseszte, mégis mit kéne tenned és nem tud ebben segíteni és mellette ide kell jönnöd feltenni a kérdést.

2012. nov. 17. 13:39
 8/14 anonim válasza:
ez mikor történt? Mindenképp kell esemény utáni ha akarsz egy kicsi esélyt arra, hogy ne legyél terhes, és igazából azt ő kellene kifizesse, de hogy bíztál te meg 1általán benne? Miután ezt tette én gondolkodás nélkül elhagynám az biztos, vagy ha már ezt tette akkor legalább most melletted kellene álljon...
2012. nov. 17. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok szépségem, nagyon ügyes vagy! De a fiú is megéri ám a pénzét. Ha már szétlövi a kislányt, lehetne annyi esze hogy megveszi azt a rohadt gumit :@

Remélem ha majd mész az abortuszklinikára kapirgáltatni, eszedbe fog jutni...

2012. nov. 17. 13:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Hagyd el.Te meg ne szexelj addig amíg meg nem tanulod,hogy védekezés nélkül nem kefélünk!
2012. nov. 17. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!